Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozac golfa kad dodje kuci: Nista strasno malo me ogrebo
Naravno, golf dvica nekrunisani kralj sudara i cesta u BiH.. Sutra u nabavu dijelova i poslijepodne već šeki z on the road again :)
Ne mogu reci da je to taj isti, naravno (nisam imao kad gledati i pamtiti tablice), ali juce smo ja i nekih 5-6 auta bukvalno izbjegavali Golf "dvicu" identicne boje, koji je doletio "malo vecom" brzinom i u slalomu nas obilazio sve redom. Ali to je onaj tip obilazenja kad mi se priblizi skoro do karambolke pozadi i u zadnji cas ga "zalomi" u drugu traku, skoro da se Golf digne na dva tocka... Ali ono sto je jos "bolje", na suvozacevom mjestu je zensko s djetetom u narucju...
Ovo gras radi namjerno. Znaju da je besplatna reklama tako prave ugovore o reklamiranju. Kazu vi nalijepite a mi cemo udarati raju a klix slikati i dodatno reklamirati :)
Cudim se kako tramvaj nije na krovu zavrsio...
Iskucat ga i na pik 2.500 KM "K'O NOV" ...
je li mu se otvorio air bag?
Nema dana, da tramvaji ne ucestvuju u nekom sudaru.... Stvarno su problematicni, treba im zabranit kretanje :D Pozdrav za sve dobre ljude :)
Je li se samo meni desava da kada vidim vijest o nekom sudaru, odmah gledam je li golf ucesnik i vecinom od preko 90% i bude?
Oduvijek je bilo mnoštvo neprimjernih komentara na vozače G-2... Međutim stoji da su ti ljudi dosta nemarni, bahati, nepažljivi, misle li samo na malu štetu i jeftine dijelove, oko popravke svoga auta? Ako si krivac, možeš jako loše proći....
tramvaj vršio nepravilno prestrojavanje i bez žmigavca
rekla.a za dogtas
DOKTAŠ dobio besplatnu reklamu na klixu... hehehe
Vecih gluperdi od vlasnika golfa 2 nisam vidio
Kuš pod tramvaj jado ...
Potrcao je u susret tramvaju...tramvaj ga nije prepoznao