Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesreća jeste, ali ne mogu a da se ne odvalim od smijeha na riječi "putnički brzi voz". Samo se izgleda kod nas vozovi nazivaju brzim kada postižu maximalnu brzinu od 80 km/h. Zemlja parodije i paradoxa :))
Ne moze brze. Jurimo 30! :)
Meni je vise ovde smjesno sto su jednom ispravno napisali da se sudario voz sa autom. Inace bi pisali " sudar Koncara sa Fiatom"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Vjerovatno vozac kriv"... Uvijek vozac...pa dajte ljudi...mozda nije vozac kriv...mozda je voz usao u jednosmjernu...
100%
tačno, uvijek po vozačima, pa mogao je i mašinovođa biti malo pažljiviji, prilagoditi brzinu voza uslovima na tračnicama, mogao je malo ranije početi kočiti, mogao je malo se pomaknuti u stranu da vozač prođe imao je proširenje sigurno ali nije htio, itd. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Poštovani..., ubrzani voz koji dolazi iz Doboja, kasni tri sata"
Nasi putni SELJACI u BiH se mogu zahvaltiti Bogu sto u BiH vozovi idu 50 km/h, a ne 120-250 km/h - inace bi svaki dan bilo mrtvih glava na pruznim prelazima jer majmuni i ne gledaju. Sta je ovaj mislio kad je prelazio? Da ce voz mozda stati kad ga vidi?
Mene samo cudi sto je taj ´´uvidjaj´´ trajao po ovom textu 2,5h. Sve kilavo a platu bi svi
đe ćeš na voz?!
KOJA REKLAMA ZA FIAT SPUCA TE BRZI VOZ I SAMO MALO ODU VRATA KOD RAME LIMARA ZA 150 KM SREDIS SVE
Sigurno je punto prosao poslije zamisljene rampe preko pruznog prelaza
Da je voz stvarno bio brzi, nečija žena bi naplatila životno osiguranje.
Ovaj tip koliko je epažljiv bio i kolika je budala , današnji dan neka slavi kao r o đ e n d a n ... Napravit ovakvu glupost i proči s lakšim ozljedama - sreća prevelika ....