Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džip preticao (divljao). Vidi se sa slike. Šta traži u suprotnoj traci? Ako je kupio džip ne znači da je Bogom dan i da je svemoćan.
a poginuo je ovaj u skodi, ko da gledam.. tuzno
jesi ljubomora na dzipa da moras se ovde pokazati budala, tragedija je i neznaci da je bogom dan i da si ti svemocan. kretenu jedan budni malo pametni kad pises
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŠTA VAM JE LJUDI, ZAŠTO VOZITE TAKO I UBIJATE JEDNI DRUGE, ZAŠTO??? DVA MLADIĆA U SANSKOM MOSTU 1990 I 1991 GODIŠTE, PA IZ GRADAČCA..PA KOJI VAM JE *URAC, JESTE LI NORMALNI MAJMUNI....
Jesi faca, citiras onog cetnicica i potpisujes se selamom
Kazu da je poginuo neki policajac
Nastradalom lahka zemlja.
Imal sta lijepo danas da procitam sve sama smrt
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena! NAGRADNA IGRA OSVOJI TABLET!!!
Zalosno, sabura za porodicu poginulog ,povrjedjenima brz oporavak a svim ostalim nadam se da ce ovo biti pouka za ubuduce da pripaze i sebe i druge kad su za volanom.
BeastFromEast. Kako naplatit kaznu kad auto ima strane table 🚘??? Lahko brate, ko i u drugim zemljama. Malo sporije al sve dođe na naplatu. Sve table bile strane ili domaće imaju vlasnike đe god oni bili...ako misliš ikad ponovo boravit u zemlji u kojoj si napravio prekršaj, nisi ušao na carini dok to ne regulišeš...
Ma napraviti da ga na graničnom prelazu sačeka faktura zajedno sa slikom za uspomenu. Reguliši fakturu i sretan put. Ali ako se to tako uveže, odma država jača kao cjelina, što se drugu Dodi plaho ne đasvi.
nasi kad vide da si dijaspora jedino kada ulazis u bih te peglaju, ako imas sta za "prijahvit"
ma jedite govna, poginuo u voznji nek si vala samo obicno debili ubiju par ljudi ili unakaze nekog zbog svojih greski nema vece gluposti od izgubiti zivot u saobracaju, propast mrtva
pogninuo je policijski inspektor, neduzan covjek, a ne ovaj u ML stranih registracija sto se folirao. Tako da nije tako kao sto pricas.
Ispravka, nije ML u pitanju, americko je cudo neko, ali u svakom slucaju bile su strane registracije u pitanju i poginuo je inspektor koji se nalazio u drugom autu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje god ima na cesti ograničenje brzine tu automatski treba postaviti i kamere-radare...jer kad te od Tuzle pa do Doboja uslika radar zbog brze vožnje makar 3x , pa ode iz džepa min 150 KM zapitat ćeš se sledeći put jel to isplativo. Država puni budžet a ubijeđen sam da bi se i smrtnost u ovakvim slučajevima smanjila za 90%.
strašno, tužno :( svaki komentar je suvišan majke mi.
Sad će komentari tipa GOLF 2 Iskrena sućut porodici poginulog, a ostalim brz oporavak želim.
Bože sačuvaj,sve same nesreće danas... :(
Puse jugovina koja znatno djeluje na koncentraciju.
nije ni cudo i voze kao majmuni