Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaka vjest u pm
Pih, i jesu se naciljali... Da svi voze opreznije i sporije kroz ovakve i slične raskrsnice, sigurno ne bi bilo udesa... nego ono upre po gasu isto k'o da je samo u univerzumu... sreća pa je sad bio bez ozbiljnijih posljedica.
nije kriv klizav već neprilagođena brzina.
ovo je ulica sa najvecim procentom sudara,niti je ocrtana kako treba ja prvi put kad sam dosao iz Njemacke neznam dali su moje dvije trake odavde prema robotu ili odozdo...znaci nedaj boze nikom..ovi lokalci gasaju..bukvalno sam se drzo desnom stranom i salavato sa izadjem citav iz nje
ne znas koje su tvoje trake, a i ne znas gramatiku nema sta ne znas hahaha
Na ovoj "raskrsnici" da je svaki dan udes, malo bi bilo, kako je inteligentno riješena.
Ono kad ti se ugasi auto :D