Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebem ja njima mateer javoo. Imam i ja prijatelje hrvate koje postujem i sa kojima zajedno slavimo bozic i bajram al ne bacamo flase jedni na druge.ugl im se najeeebem matere.
Kakvo izvinjenje kakvi bakrači, nisu to osnovci da se izvinjavaju. Sudiji za prekršaj ili optužnica za krivično dijelo, šta već sleduje... Svakoga ko se usudi dirati groblja, mezarja, džamije, crkve, bio pijan ili lud ili sasvim uračunljiv, rebnuti VRLO OŠTRO i iskorjenjivati to zlo. Što nije otišao da ruši svoju fasadu, Pčka li im materina!
MAGARCI JEDNI POGANI!!!!
@19461946 "Europska mladež "
Napravili su sebi veliki problem, i trebaju krivicno odgovarati, nema tu izvinjenja a zamislite da je Mevlid bacio flasu na crkvu u Kiseljaku sta bi bilo, osudili bi ga za terorizam, ne bi imao prilike da se izvine...
Inace ne piju ali u Kiseljaku se ne trijezne.. plus fasisti..
Jesam li ja bio u pravu??? Treba se u Rapid vratiti.
Ako nista komunjare su imale lijek za ovo metak u ćelo i mir na cjelom teritoriju Yuge niko te vise nebi ni krivo pogledao ..
20 i 21 godina.Vrsni intelektualci
Evo šaljem linkove i email UEFI da se Rapid Wien sankcioniše ako ne izbace tzv. igrače ,bolje rečeno teroriste iz svojih redova. Ne primam nikakvo izvinjenje koje nije iskreno,a biće iskreno kad se budu odrekli fašizma
@mirabel2 posalji molim te.
@JokerBH Učinjeno !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo kako bilo ljudi su se pokajali i izvinili, mateijalna šteta nije velika, a najvažnije je da niko nije povrijeđen. Kamo sreće kad bi se mnogi ovako pokajali, pogotovo oni što su u vlasti, gdje bi nam bio kraj.
@suština mnogi bi se pokajali aki nemaju priliku jer su ubili nekoga.
da imaju malo kulture skinli bi subare u zatvorenom prostoru
čovićeva jungenčad
ja bi im ponudio praljkovacu da cugne po jednu
Sjedi sad ko Vagina,i lafo se kaje.Jebo ti Praljak mamicu.
Sjedi sad ko Vagina,i lafo se kaje.Jebo ti Praljak mamicu.