Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih debila ima na cestama broj nesreca je minimalan. Jutros gledam djevojka kucka poruke i ne gleda ispred u spic guzvi, koci na 10 cm od mene i to nekoliko puta panicno koci...zatim kuckanje pa opet panicno kocenje i tako...uvesti zakon o DOZIVOTNOM ODUZIMANJU VOZACKIH DOZVOLA! Nije svaki hajvan za upravljanjem automobilima.
Možda je snimala live za instagram, moraš imat razumijevanja.
Istu stvar jutros vidio. Ali gospođa vozi Jeep-a. Tako i ako nekoga pokupi smrt mu je zagarantovana.
Ne drzanje odstojanja + klizav kolovoz = Guzenje vozilima
treba policija kaznjavat papke koji se opasno primicu otpozada. UVJEK MORAS drzat rastojanje racunajuci kao da ce papak ispred tebe naglo zakociti. to je pravilo u citavom normalnom, racionalnom svetu. zato kad udaris auto otpozada si UVEK kriv.
Svi udjeti od pozadi
Korejac se raspao, dzeti nista😂😂 das ist auto
Kad se auto ne raspadne, raspadnu se putnici. Energija negdje mora izaći. Ovi plastični se razlete, a tebi ništa. Golf ostane čitav, a putnike vatrogasci razdvajaju od sjedišta.
Za pojedine situacije naš zakon je preglup... Zamisli ti fol kakav god lanćani sudar da je vazda je kriv vozač koji iza vozi automobil.. Pravo papanski i besmisleno, a taj zakon opravdaju primjerenom brzinom i razmakom izmedju vozila koji je 3 metra ako se ne varam.. Normalno da čovjek i ako vozi 50 km/h primjer ne može na vrijeme zaustaviti vozilo kad mu budala zakoči naglo naprijed.. Sve u svemu katastrofa..
Dosta raje i ne zasluzuje vozacku dozvolu, u više situacija sam se uvjerio u to, samo bezveze smetaju ljudima, a ima i dosta žena koje smetaju u saobraćaju, nije zezancija nikakva, često na semaforu vidjam glupače koje se šminkaju čekajući zeleno svjetlo, a o snalazenju u saobracaju da i ne govorim, sve u svemu ludilo
Kako će on ispred misliti gdje si ti iza njega, ako prati saobraćaj? Drži odstojanje i brzinu u skladu s uslovima na putu. To što ti sa ćelavim ljetnjim gumama u januaru, voziš 70 po gradu, zalijepljen za druge je tvoj problem. Nije njihov.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Respect za vozaca jette
Respect za vozaca jette
Đahnuli se malo
Slika govori vise od hiljadu rijeci... hahahh
pogledajte samo branik prednji kod getza i zadnji branik od x5 pa getz se haman raspo a x5 nista to je taj kvalitet izrade bavaraca
Jesi ti pametan u pm. Poredis dzip od 100 hiljada sa auticem od 15 hiljada. Uostalom prednji dio auta je uvijek osjetljiviji
@karanana6 haha sta se palis odma ka ram ti nanu, vidis da sam bacio opasku da se upecaju levati ko ti :')
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baca me ko benga po snijegu
Pamet im nije baš jača strana
Jel mozda pijani vlah se vraco svojoj kuci u genocidnim Palama ili Lukavici