Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam svojim ocima, motociklista nije kriv nikako, automobil koji je isvrsio skretanje sa sporedne ulice na glavnu je uzeo prednost momku na motoru . Izvrsio nepravilno skretanje i udario je direktno u motociklistu.
Sta bolan ti pricas, bio sam tu i vidio auto koje je normalno izvršilo skretanje dok se trinaestogodsnji motociklista zabija u njeg. Sto je najgore motociklista poslije udesa počinje sa psovanjem majke i ostale rodbine vozaču automobila sa prijetnjom da će mu usta zvaljava razvalit kad se oporavi od povrede.
Oj Palavra odnijela te voda Je l, ti zao sivoga Pežoa?
Oglasio se i Dudex Milex kako susrpski vozači skutera ugroženi jer voze na dva točka, pošto je srpski da se dižu tri prsta to je neprihvatljivo i zahtjeva interventno da Keeway uvede treći točak...
Vidio sam sudar. Malac neki na motoru se zakuco u covjeka u Pežou. A kakva nam je drzava, nagrabusice posteni vozac, a malac na motoru ce proc nekaznjeno.
Da, da ustvari se govori o maloljetniku, poznajem ga licno.
Motociklistu znam ja licno ima 13 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja kako narod i vozi al gledam policajca pred kojeg na carsiji prozuja audi a on se okrece fol da ga ne vidi.
Koji kreteni, uzeli prvenstvo korektnom motociklisti, licno sam svojim ocima gledao, kako se zataskava istina covjece...sve sto sam rekao sam slagao, pa vidite koliko vjerujete u sve sto procitate ma koliko uvjerljivo zvucalo ;)
Opet automobil pobijedio... E stvarno nije fer.
@RAMMSTEIN, prvo ptica trkačica, pa sad motocikli, ništa navijaj za druge