Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedno 150 ovakvih i sarajevo ce biti ocisceno od mafije...
Kartel vlada Sarajevom kroz svoje ljude u strankama koje je i sam finansirao i osnovao u Dubaiju . Kontrolišu policiju sudstvo pa niko ne podiže optužnice po europolovim dokazima niti ko pokreće istragu.
Šta je ovo rješenje o pritvoru protiv samo jednog Elmedina. Ovaj drugi je očigledno Tito pa mu ništa ne mogu.
Najveci je grijeh krasti drzavno i od drzave...zasto? Pa zato sto kradete upravo od najvece bijede od onih kojima je zaista potrebna kora hljeba od onih koji su zaista gladni..al ne konta to glavurda balijska nego samo daaaj daaj meni jaaa jaaa i jaaaa...fuj..zatvorite stoku po 20godina te konjusine balijske krv im..
Posle izbora sve kattelaše čeka robija.
Ova dva prezimena treba iz BH deportovati ali kompletne im familije i djecu i zene i sve...za primjer buducim lopovima...toliko su unazadili opstinu stari grad da ne po 40 godina robije premalo..
Sto SDA nije pokrenula ovakve postupke?
Kako otac može zavaliti sina svojom gladi i pohlepom, ovo nikad niko nije vidio. Treba na oca prebaciti svu krivicu i osloboditi momka
Nemojte Medu dirati. Baš bi on koga prevario ili kome šta uradio? Veliki čovjek a još veće zlo
Zatvaraj bagru smrdljivu, pljuc pogani
Po kratkom postupku. Pravo KPD Zenica.
ali oni su nevini..ne činite to....
Nemojte mi reci da ste ih pustili, pa ih opet pritvorili radi prikrivanja dokaza..
Ovi sto uzimaju od običnog naroda i kradu su najveca gamad
Grehota, fini ljudi.😂