Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I niko nista nije primjetio?U 13:00 na Autobuskoj stanici u Splitu???
Split je grad narkomana.
SRAMOTA!!!!!
Pa nece me valjda istuc ako kaze da navijam za zelju
Ja sam bio na benbasi kad su tri momka iz cista mira prisli i pitali nas za koga navijate zatim prebili moga prijatelja................. Imali smo po 17 god.
Gamad
Nije čudo sto ih (Hrvatsku) svi susjedi mrze. Stoka je to EUropska !!!!!
lijepa nevina lutka iz sarabeva, garant je u splitu bio jer studira teologiju, navijači istukli navijača, zašto u svemu vidite mržnju i nacionalizam
Rekao da je Darko Lazić bolji vokal od Ace Lukasa i jebiga
Fasizam i nasilje u Hrvatskoj cvjeta od kada je Kolinda na vlasti jer otvoreno ohrabruje fasizam i nacionalizam.
U splitu postoje samo dvije vrste muskaraca - moreplovci i homoseksualci. Splicanke su mi se uvijek zalile da kad muzevi odu na more nema vise muskaraca u Splitu osim bosanaca sa baustela, koji su im najdrazi jer ne biraju. Ovaj decko je izgleda docekao da se muzevi vrate sa plovidbe ...
Hoćete birati hrvatima predsjednika i onda se još čudite za ovako nešto. Bit će toga još . Ništa se vi ne brinite za to .
Zao mi je momka, ako nista jednu sam Splicanku izjebo ovo ljeto al bas bosanski.
@PlaviMutant vi jebaci sto se hvalite vecinom ceskete jaja i drkate
i opet ce Bošnjo u Makarsku na ljetovanje 🤬
@nautAr01 zato sto im je geografski najblize, za sve drugo moraju vise novca dati za prijevoz. Hrvatska je preskupa za ono sto nudi, jer u Turskoj se primjerice hotel sa 4 zvjezdice all inclusive 7 dana sa avionom moze dobiti koliko 5 nocenja u Makarskoj u kojoj klimu moras dodatno platiti.
Ustase matere vam se najbem
Zamisli sad izjavi da je katolik i hrvat. I 'njegovi' ga pretukli zato što ima drugi naglasak i ne navija za njihov klub..
Zao mi momka,vjerovatno je rekao travarima da je Dinamo bolji od Hajduka,to je je najveci problem splitskih klosara,sreca da je sarajlija inace bi bio izbiden,brz oporavak