Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tramvaj se potom udaljio u nepoznatom pravcu
ne sluzbeno doznajemo da je pronadjen na Palama :P
e ovi sto nisu imali karte mogu zaboravoti na tuzbe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da niko nije teze povrijedjen...
Moj Gile, kod vas u Kaknju ovoga nema, sreca vaša :D E ovo je samo neko od ove dvojice kroz crveno prosao. I ja se nadam da niko nije teze povrijedjen :/
Bogami, udar je izgleda bio stvarno silovit, barem po ovim slikama prvim sto se vidi. Tesko onom ko je bio na onom mjestu udara. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hoće li neko kupiti godišnju grasovu kartu za 5 KM?
Ja sam se crvenim tramvajem vratila kući, nešto prije dva. Inače idem u Tehničku školu. Ne mogu da vjerujem šta sam uspjela izbjeći.
to su ti najsavremeniji MAGNETNI VOZOVI......pih Japanskog smeca ;) p.s mislim Ceheislovackog
Koji vam je k... više -.- kakve veze ima što su žene vozile, svaki dan milion nesreća gdje muškarci voze, pa niko nista ne komentariše...koja ste vi stoka šovinistička...
Pa nije ni cudo kad je to ZENSKO ! Ne treba im dat' ni biciklo da voze !
hmmm muškarci ipak su većina sto se tice upravljanja vozilima, auto, bus, itd. a toliko nesreca svaki dan (samo u sarajevu, svaki drugi dan guzve jer su se dvojica slupala), jel to znaci da bi i muskarcima trebalo oduzeti auta...JEL VIDIS KOLIKO TI JE LOGIKA DEBILNA.
Trebalo je pola vas muških abortirati i ne čitati vaše glupe komentare. Žene su bolje "vozačice" nego vi, Schumacher-i i Laude!
Sta vam je ba ljudi,svuda u svijetu skretnica je davno automatizovana,samo jos kod nas kad hoce da preusmjeri skretnicu vozac mora izaci iz tramvaja i sam je okrenuti ! APLAUZ
Šetica uopšte nije trebala ući u skretanje! Ljudski faktor ili skretnica? Nadam se da će ovo opametiti u Vladi KS da malo poradi na tramvajskom saobraćaju! Mislim na rekonstrukcije, remonte i nabavku novih ili novijih vozila!
Bas sam prije nekoliko dana vozaca tramvaja upitao kako se skrece.. I pokazao mi je kao neki krug koji se okrene u desnu ili lijevu stranu i da nije moguce da samo skrene, tako da je ljudski faktor.
Tramvaj zvani čežnja :)
Zena vozi sve vam je jasno :D
Ja mislim da je od vozacica zaboravila vratiti sine koje vode prema zeljeznickoj stanici a semafor bio sa obadvije strane otvoren..
Ja ne znam dali ste vi primjetili (od vas koji se vozate u tramvaju) da svaki vozac prolazi prije nego sto se upali crveno sto me uzasno nervira! Svim povrijedenim zelim brz oporavak, ukljucujuci i moju djevojku koja je povrijedila ruku zahvaljujuci ovim hadaljima koje vozaju ovaj tramvaj prekrstenih ruku!
http://argentina.blogger.ba/
inače ondje brzo tramvaji prolaze kad je semafor otvoren.hvala bogu pa nema mrtvih.čuo sam da je skretnica uzrok nezgode...sad...ko zna...
A ovih zena, i bez volana neznaju voziti.
Kada vam covjek procita naslov pomislio bi da je 3oo ljudi poginulo a na svu srecu niko nije teze povridjen