Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš čitam da je lik iskorištavao dvije maloljetnice, pa im prijetio da će objaviti snimak ako ne nastave dok jedan roditelj nije saznao i prijavio SIPI. Dobio 3 godine !?!?!? Gdje su te Horde, Manijaci i ostali "opasni" tipovi da se pozabave pedofilima, ili je samo fazon normalan narod gađati bakljama ? I povrh svega nije dovoljno što je pedofil nego i retard koji ugrožava naše živote u saobraćaju. Serem se na Tužilaštvo KS !
Velmir Muratcaus Veko divljak sa poligona na energoinvestu, javno objavljuje divljanje i ugrozavanje tudjih zivota u saobracaju, osudjen za silovanje, lezao zbog istog, imao tesku nesrecu sa motora gdje je jedva ziv ostao, i sad ovo, dokle?
Dok ne zagnoji
Ubice i trkaci zna vam se gdje vam je mjesto ili u zatvoru ili pod zemljom trece nema.
e zato se meni u Rajvosa i ne dolazi zbog ovakvih primitivaca i siledjija bem te zakone koji nista ne cinis...
Ma pedofil i divljak jedan teski (primat)
ZAKACIO Audi..
i ovaj sa bmw-om osakati covjeka. ovakvi vozaci zasluzuju smrtnu kaznu
Kako vidim po njegovim poznanicima, sasvim zasluzeno..
Desava se i najboljim , brz oporavak :)
Da hoćeš u kolicima ostat majmune praznoglavi
E sto si vozio vozio si :)
Majmuni nikako da shvate da je automobil obična hrpa lima, bio on od 1000 ili 100.000 maraka. Majmuni moraju shvatiti da volan u automibilu nije božija brada.
Ovaj BMW je već poznat policiji!
E moj lakse.
Mali žuti Veko? Klošar, osuđeni silovatelj i poznat po tome što namješta saobraćajne nesreće, redovno šalje prijeteće poruke djevojkama i slično. Ovaj dok ne pogine neće se ni zaustaviti, samo se nadam da zbog njegovih kompleksa niže vrijednosti neće poginuti neko nedužan.
Tuzno je kad stradaju nevini. Ova stoka nije vrijedna spomena.
Ovakvima samo pucat u koljena