Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi su ocajni stanjem u kojem se nase drustvo i drzava nalaze....zalosno
ne moze biti to razlog, jer najveci broj samoubistava je u svedskoj finskoj norveskoj koje su najuredjenije i najbolje stojece zemlje na svijetu.
Nije vise mogla da izdrzi da zivi u neimastini, vjerovatno i bolesna i napustena od bliznjih (koji ce se sjatiti ko ljesinari da bi naslijedili njen stan)
SDA joj omogucila lijep zivot, od srece si presudila
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Bošnjaci uvek likuju kako se u Republici Srpskoj loše živi, kako je neimaština i šta ja znam. Ali zato stalno čitamo o samoubistvima u Federaciji. Samo prošle godine je Klix objavio 5 ili 6 članaka o takvim slučajevima.
@VojvodaDrasko malo je reci da si glup kad uporedjujes takve stvari
I opet svi ti po Federaciji sto se ubiju su vecinom srpske nacionalnosti :)
ko je god sam, imovinu ostavit IZ-u
Ljudima fali vjere..
čekala novu
Uvijek me je zanimalo kako slucaj vjesanja zavrsi u medijima, svaki dan u Bosni u prosjeku bude 2 vjesanja..U medijima zavrsi mozda svaki 50 slucaj, je li zna neko kako zasto ?
Ne moze nista kod nas nista lijepo da se cuje. Nazalost svi smo svjesni da iza ovih laznih veselja i doceka stoje milioni ponizenog naroda, osiromasenog, pokradenog, na granici nerava...nazalost ali tuga i crnilo je svuda oko nas
Život u rezervatu 18,7 je težak. Konopac vam je jedini izlaz... Pozdravljam potez!
Zenica kao da je pod sihirima
@TvojDragiKrkan Predrasuda zbog zeljezare. Zenica ima jako puno zelenila, posebno kad je lijepo vrijeme svrati pa ces se uvjerit. Postoji mnogo sivljih gradova u BiH od Zenice.
Žalosno.