Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POBJEGO ČOVJEK KAMIONOM
uhapšen je
Hocemo li ga trazit ko i Gacica?Imaju kamere.
MUP je ulozio puno u kamere, sad ce se najbolje pokazati je li to bila suplja prica.
Kuco aezakmi pa hesoyam i izvuce se
najgluplji zakon koji postoji..kad vozac zgazi nekog ko nije na pjesakom prijelazu NE SMIJE BITI KRIV! a isto tako ove sto se vozikaju i prakiraju po trotoaru treba opalit jedno 4,5 iljada po dzepu pad nek bicikliraju onda malo
prelazila cestu van pješačkog............što se mene tiče.............sama pala sama se ubila.............vozač nije kriv ni sekunde
trkanje da se stigne na treptuće zeleno je ok, ako ne stigne umrjet će mu neko jeli to uredu. jeli uredu da neradi suprotna signalizacija tj da pješak sa svoje strane nevidi da mu je zeleno, jeli ok kad skreće u desno staju po gasu nebi li prošli prije pješaka kojima je zeleno, jeli uredu što je to glavni put prema osnovnoj školi majmune jedan idiotski. mamu ti kretensku.
A brzina jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni i Hercegovini ne možeš procesuirati ili osuditi ni one što naprotiv suprotno rade, dolaze iz BiH iz drugih destinacija.
I ove babe samo izlete na cestu, ni lijeva ni desna pogled....samo pravo kud je zacrtala. Bio svjedok vise puta. Valjda se nazivjele :D
E sad sta bi moglo biti tacno???? Prenosim sa drugog portala:U saobraćajnoj nesreći u Mostaru danas je stradala jedna osoba, saznaju Vijesti.ba Šleper je na Aveniji udario pješaka, a pješak je od posljedica udara smrtno stradao. Vozač šlepera je pobejgao s lica mjeta, ali ga je policija uspjela zaustaviti i uhapsiti u Bijelom polju.
nece ga ni trazit
Kad ga nađete udarite ga tim istim kamionom!
Eto, zašto ja izbjegavam Mostar. To više nije ni grad. To je selo zatucano, a Mostaraca i nema više, nego su seljačine iz zapadne Hercegovine-Škutori i izbjeglice iz Istočne Bosne. Uništili su grad i stvorili ga u selo zatucano, jebbem im majku seljačku.
@MostarskiRambo1992 Imas 12 godina pederu Mars u skolu
@Voosool1 19 godina*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet onaj pomahnitali @MostarskiRambo u akciji
Nije on, on živi u Gnojnicama i nema kamion. Samo frezu!
@Galina Meni se cini na Busku , biolo je nesto snijega na frezi.