Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ceka se nalaz parafinske rukavice a ja ucio i znam da za taj nalaz treba punih 15min.
U prijevodu čeka se da vidi kakvog će zdravstvenog stanja Pero bit i hoće li se sjećat uopšte događaja pa da skontaju dobru priču...ovo je sve jako mutno. Bukvalno 10 min max treba da se utvrdi je li Pero koristio pištolj ili je neko drugi...
Fakat ko je ovdje lud? Dva oproštajna pisma, parafin se još čeka? Čovjek budan, priupitajte ga....
Pero dobri čovječe želim vam brzo ozdravljenje svi smo uz tebe.Nacija prepoznaje vašu dobrotu.
Popularan Horacio izgleda u nas :D
Popularan Horacio izgleda u nas :D
ozdravi pero
Malo za kojeg bh biznismena ce narod bih biti ovako udruzen, i zeljeti mu da ozdravi, stvarno veliki covjek. A vidi se da je i uprava posle njega krenula njegovim stopama i hvala njemu i ljudima koji vode fis sto su dofinancirali nase zlatne momke!
Fala Bogu! Sve najboljeee Pero,dace Bog da nam ozdravisss! A vi umobolnici sa tim gnusnim komentarima pozabavite se svojim zivotima jer je ocigledno da ste dotakli dno dna.
PERO MAJSTORE PSIHIJATRE DOKTORE!! IZDRŽI,UZ TEBE SMO .
Gas,Pero legendo ! Samo naprijed,u inat dusmanima. Brzo nam ozdravi i jos jace u nove radne pobjede.Jos 100 u zdravlju i sreci.
Ajd', hvala Bogu da se oporavlja.
Sapunica Pero se nastavlja
Rope legendo, raja je uz tebe, biti ce pic.. k'o u filmovima
Cuj "kontaktirao ga nakon dogadjaja". Covjek upucan u glavu a ovaj ga kontaktirao. I otkud sad dva oprostajna pisma?!
Ljudino budi dobro
svaka cast pera, bravo zaljekare. alne serite vise nema sanse dase cojek milioner pokusa ubit, pa nije cojek psihopata bio. uto mogu samo najveci glupani da vjeruju.