Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Tuzlaci izvinite. Nemojte da ovaj cin dize tenzije. Pozdrav iz Sarajeva, premlatite to deriste...
Tacno mu treba jednu vaspitnu samarcinu. Tacno me stid zbog njega. :(
U Sarajevu je sve išarano od zidova pa do tranvaja vozova i autobusa pa dijete hoče da se osječa kao kod svoje kuče.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kao Tuzlak opraštam maloumniku, svi smo radili gluposti u ovim godinama neki manje neki više, važno je ovim primjerom pokazati svojoj djeci kako i šta se u životu ne smije raditi. Pozdrav za prave Sarajlije i plave i bordo boje od Tuzlaka.
Druze evo ja se kao Sarajlija zaista stidim ovog cina, iako nemam nikakav dodir s njim i zaista se nadam da ce ovakve stvari biti kaznjavane ubuduce. Izvinite sviju vam zbog ovog debila
Ne cude mene ovakve vojesti.Gdje i na koje sve nacine djeca rastu dobro ikako znaju da se obuku pa onda sve dalje.No koment
Focak?
pa gdje ste vi tuzlaci sto ga ne sahraniste tu odmah
kao sarajlija stidim se i da znam koji je prebio bih ga i roditelje mu isto
Je li ovaj mali Manijak ili Hordas, ne kontam....
@okamenjeni_vuk to ti je kvazi "sarajlija"
Zabraniti tinejdžerima šišanje na ćelavo i šuškavac trenerke...
Kao prvo - da mu ćaća iz svog džepa plati dovođenje zida u prvobitno stanje! SVAKOG zida koji je ovaj moron nagrdio svojim visokoumnim porukama. A onda - degenek!
Srpska verzija ovog zlocina. Bosnjaci sami sebe digli u zrak...
balavca najostrije kazniti kao i profesore koji su preuzeli odgovornost kada su ga vec poveli a nisu vodili racuna sta IDIOT radi!
Jeste dosadni sa tim:"Vidi ono dvoje piju mirno kafu.". Koga boli ćošak šta on radi. I nije samo on ovakav, vidio sam ih juče sve. Kao da je zoološki vrt došao u Tuzlu a ne srednjoškolci iz Sarajeva.
A to se sve dešava u Tuzli jer je raja mirnija, a onda ovi uhvate fursat i osjećaju se moćno. Možemo i mi bit veći majmuni od ovakvih, i znamo se i tuć bolje od bilo kojih vas u BiH, stvar je u tome što nećemo.
Samo me cudi da niko nije vidio sta radi ovaj balavac,pa da mu odvali koju samarcinu,za uho i u policiju...to me samo cudi.Pa ja bih reagovao,iako nisam iz Tuzle,za obrvu bih ga odvukao
veca gamad stetocinska ne postoji u bih, nema auta u sarajevu a da nije kljucem isparano po cijeloj duzini. ovdje je nanosenje stete drugima, lijepo ponasanje,
Sta drugo ocekivat od Sarajeva, najzaostalije i najprimitivnije sredine na balkanu. Tamni vilajet na kvadrat...
Dajgle mu celave jajaste prchaste retardine glooove. Garant mu isto fali pola zuba.
retardirane, :))
A i kakve veze ima iz kojeg je grada. To je toliki apsurd sto je ovako naslov natpisan jer ovo je nesto sto ima veze s odgojom licnim a ne odakle je ko. Uporno vi novinari ucestvujete u losoj izgradnji bh drustva i mlade trujete podijelama i bh drustvo koje nicemu dobro ne vodi vec mrznji i razdvajanju.