Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel nas il' njihov? Njihov 100 % !!!
Ma mene vise nervira sto odmah ne stave jel nas il'njihov. Tipa: " Policija uhapsila naseg s' arsenalom oruzja." ili " Policija uhapsila njihovog " Da ja odmah znam dal da mu *ebem sve, ili da falim junacinu. Neg se vako dovijaj. Jel Ismet il' Ilija. Isto je i sa strankama. Napisi me brate odmah da znam, jel nas il' njihov. Treba ja jos da razmisljam koji su nasi.
Anam ON...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Bosnjace budi uvijek na oprezu, sa velikim zlikovcima i genocidasima zivis!
Sta je ovo korozija pofatala k'o da je Opel proizvodjac, bolje sto su mu oduzeli samoubio bi se sa ovim 😂😂😂😂
A gdje kanabis? Nisu našli kanabis....hihihi
Kakav srebrenicanin. oni su uglavnom u zemlji, izvan zemlje ili u vogosci.
Neki srpski terorista
Srbin misli ponovo da ce ratovati i ubijati nije dosta sto su napravili jedan genocid pa ponovo sakupljaju oruzje sad 20 godina zatvora
Da je musliman vec bi bilo 2-3 vijesti da ovome, mozda cak da su sprijecili teroristicki napad bla bla, znali bi ime i prezime bez ikakve sumnje ovom liku.
@entropium Svaka čast buraz za komentar
Koje je nacionalnosti, da znamo ko se priprema za rat?
Nisu svi iz MUP_a RS znali za ovaj arsenal pa su ga izuzeli i neće da objeve ime i prezime jer je srbin pa eto ima za nedaj bože , a da je bošnjak bio bi terorista i bilo bi objevljeno ime i prezime i fotografija iz 50 profila.
Istina da je Arsenal. Eno Mensur Ozil treća bomba s desna
I.S Ignjatović Stanko.
Kome je ovo vijest pa ovo svaka druga kuca ima. Meni je oruzja preko glave ne zelim ga ni na slici vidjeti ne mogu da vjerujem da to nekog loži
Bosnjaci su glupi da bi imali ovoliko oruzja, srpin neki 100%
Ne pišite srebrenčanin, već vlah.
hahahaha sta je ovo i zolje ima.... a bokte... ovo moze tenka raznijet kamo li nesto drugo xD
Ova može pući, a i ne mora. Imamo mi bolje iz goraždanskog AC Unity. Prva bosanskohercegovačka puška AC Alfa SMG 6 sa nekoliko modela, a koja je nedavno testirana u Norveškoj, i gdje je potvrđeno da je puška prve klase, već je dobila narudžbe u višemilionskom iznosu.
Izvor iz Faktora🤣🤣🤣🤣