Krijumčario cigarete iz Srbije
96
Srbijanac bh. graničarima ponudio 350 eura mita
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISU LI OVO POCELI RADITI KAKO SU IM SMANJILI PLATE? :)
uuuu 350 evra i nisu uzeli?
A sigurno je bila velika vrijednost pa granicarima bilo malo trebao je ponudit vise :)
U ovoj državi izgleda niko nije dobar, samo ovi komentatori su dobri. Za graničare svaka čast, samo naprijed. Od malih postaju veliki, svi su oni bili mali lopovi, i oni što nude mito su naj Veći lopovi.
kolko li je digo love do sad. ....????
Niko ne uzima vise mita nego carinici i granica....Nekome puste 2 slepera da i ne pregledaju,a nekom radi 1 mobitela naplate carinu vecu od cijene paketa,i naravno nemas se kome zaliti niti mozes ista..... Ovo sto ih pokazuje kao \"ne primaju mito\" to je mit i laz....
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove jedna mala iz rsa :)) pogledajte
Sta bez veze peglaju covjeka, sigurno mnogo pusi, trebao im je odmah reci da je za licnu upotrebu!
stalno prelazim granice i nikad mi nista nisu ni trazili nit sl. (mada nikad nisam ni pravio problem), i sad ne mogu da povjerujem vasim pricama,kao oni nesto uzimaju od \"postenog\" naroda...pa brate dragi,iduci put kad vas zaustavi policija,granicna,saobracajna,i napravis prekrsaj,plati brate i suti,nema dogovora,vec plati kaznu,pretices na punoj,ostani bez vozacke mjesec,dva i kazna uz to i suti...A ne prvi letite zandaru i de da se dogovorimo...FUJJJ STE!!!!
Svaka čast momci....nisu svi poliaijci korupirani kao što pojedinci pokušavaju u svojim komentarima pokazati i okljati prvu zajedničku multietničku policijsku agenciju.
hocel ovi iz susjedne nam drzave smr.dije skontat da je vise vrijeme da se potrazi legalan posao.
frank serpico se zaposlio u muriji BiH :D (ko razumije, shvatit ce)
eh sad lagano te cigare vi rasprodaj te i uzmi te sebi platu namirite ono sto su vam lopovi skinulo...svaka cast.
Svaka čast graničari nedajte obraz ,vi ste ogledalo ove Bosne . To je posvećenost poslu samo izdržite i u štrajku sa tako malom platom vratiti mito može samo malo ljudi.
on mislio Bosna je seljačka mafijaška država kao Srbija
Treba ima još smanjiti platu, da rade još bolje. Tako je to, što više radiš, manja je plata.
Mile ronhil :D