Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su usput izručiti i onih par ratnih zločinaca koje kriju i štite. Kakogod, želimo deportaciju ilegalnih migranata!
@BosniacumLilium naravno...... a potrazuju i bosnjake ratne zlocince.... bas lepo sigurno se slazes da ti koljaci i ubice budu izruceni srbiji....
@gooUser1608598199 Ne znam da li u BiH ima osoba koje su vršile ratne zločine na teritoriji Srbije, zašto bi Srbija sudila nekome iz BiH haha!?
Sad ga naguz..te za cijeli zivot!
a da je navijač bio i da se potukao, bio bi javno prozvan od strane medija. Jebeš državu u kojoj migrant ima više prava nego mi obični smrtnici.
Marokanac ili čamac
Da smo znali, mogli smo mu kulturan doček pripremiti.
Ovaj BulevarTužnihVrba je poremećen. Ne tražite dokaze da je poremećen jer za ono što je očigledno, dokazi nisu potrebni. On je mentalno poremećen i jednog dana će visiti na tužnoj vrbi. Obdukcija će pokazati da se objesio ili da ga je neko objesio. Nije bitno.
3 sreća i uhapsište pravog...ako je pravi
Nije mi jasno zašto policija ne istjera migrante iz provaljenih kuća čiji su vlasnici na radu u inostranstvu. Prolaze pored njih i ne poduzimaju ništa. Najviše toga ima u Kladuši i Bužimu. Meni da provale znam šta bi radio.
I kako je on hladno uspio da ode u Beograd bez ikakvih problema ?
A sta je sa izrucivanjem ratnih zlocinaca?
Tako i treba
Odvaljujte unutrašnje organe smradu
nemojte ga izrucivat svega vam... eto vam ga jedan manje.
Klixe znate da brišete komentar protiv Konakovića a ne znate da brišete komentare od @BullevarBijeljine
@Hungac pa ostavite bar tog jednog srbina na klixu kad vec glumite multikulturizam
To su merkelovci pustitega
Skrivao se u hostelu, baš je domišljat neki.