Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja kod svog automehaničara redovno idem sa pištoljem u džepu
pa neces vise slobodno idi bez pistolja sad al sa ruzom ...
automehanicar je taj...koji u vecini situacija izreseta musterijin novcanik...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ako me uhvate sa tudjom zenom recu da se spotakla i pala mi na kitu.
Pod 1. da je pištolj sam opalio to može u crtanim filmovima o Mirku i Slavku, odgovorno tvrdim. Neka mi dotični rekosnruiše taj događaj. Pod 2. otkud mu pištolj ako je došao po dio za traktor. Bez razmišljanja na doživotnu robiju.
Iako je na modernim pistoljima jako jako tesko da pistolj opali slucajno bez pritiska na obarac, nije nemoguce. Da je tako nesto nemoguce, ne bi se radili testovi na bezbednost pri padu. A da ne pricam o revolverima, na kraju krajeva, ko zna koji je pistolj ovaj imao. Tako da te tvoje odgovorne tvrdnje mozes slobodno macku o rep...
Bolje da si kao Šešelj izmislio izgovor sa korom od banane.
Kume oprosti 😂😂😂 jel ovo stvarno bilo ?
ovo je za Repleya - rubrika vjerovali ili ne!
Da sam ja sudija, po kratkom postupku doživotna, pa neka kolegama u zatvoru priča tu ,,lovačku,, pištolj sam opalio a bio u džepu..
Cuj pistolj u dzepu hahaha
Ajde, đede, ajde ga razvuci, jebeš pištolj u plašljivoj ruci
Traktoristi🚜
Milicijo stanice Sokoca, gdje je pištolj pokojnjeg mi oca
Ova prica kao o onom izbodenom, ubica se branio da se doticni okliznuo na bananu, sudija veli i, a ovaj kaze i tako 20 puta.
Nosio je napunjen otkocen pistolj u dzepu, ako nije imao namjeru da ga ubije, morao bi dobiti duplu kaznu za glupost i neoprez?
Ima li iko da je povjerovao u ovo?
i ovo je neko napisao u sluzbenoj zabiljeski? i neko ce povjerovati u ovo?
Traktor, pistolj, da se nesto ne sprema?
Ima smisla
Pa ovo ni u filmovima nema