Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogu plakat ! kakav smo svijet postali ! znaci ovo do sada ne vazi ?
@citamotuA5555 Rekao je da ne moze dokazati ubistvo tako da je besmisleno od tebe da trazis da iznese dokaze. Prvo procitaj tekst, pa na osnovu procitanog iznesi komentar. Ispadas glup.
Dokle vise da maltretirate porodice Memic i Seferovic? Ljudima je dosta njihove muke . zar vam nije zao utucenog oca, sestre koja samo zeli da se sce ovo zavrsi !? da Dzenan moze da pociva u miru, da se ne okrece svaki put u grobu dok vi kao radite svoj posao , a u stvari zataskavate ono sto i ptice na grani znaju. Gdje ce vam dusa?????
Muriz može ako ima dokaze da prekine ovu agoniju, ako krije dokaze, na neki način i on štiti one koji su krivi ☺
Ja cu uzeti pravdu u svoje ruke.. imam sve dokaze 100% ko mi je ubio dijete.. Pa hoces ikad istq konkretno reci???
Do kada sudstvo vise ce da sere sa ovim slucajem??? Ne prihvataju nove dokaze a nalazu novo vjestacenje??? Izgleda sve dok ne dokazu da je Seferovic kriv.
pa de reci nam istinu
Nama normalnom narodu ovdje nema pomoči ni mogučeg života. Ako se ne daš u zelenašenje,iznude,teške krađe,ubistva ili politiku postaneš stanovnik druge zone bez elementarnih prava za dostojanstvenu egzistenciju.
U ime Allaha treba SDA gamad tamanit na svakom koraku,svakog SDA parazita od kantonalnog parlamenta do drzavnog ,od BH Telekoma ,Sudova,BH Poste,Elektra od 1990e do danas,s Bismillom. Dok se mi Bosnjaci ne rijesimo SDA gamadi lopovsko munaficke ,tesko da ce nam Allah dat ikakav bereket.
Koja sramota nase zemlje, sudstva, tuzilastva..koja gorka sramota..
Izdrži Murize, neka ti je Allah dž.š. na pomoći protiv tih kriminalaca, prodanih duša. Dalida sram da te bude.
cuj novo vjestacenje saobracajne nesrece. znaci "dokazali" su da je bila saobracajna nesreca, samo nisu sigurni ko je vozio?
Mi dok kriminalnu organizaciju SDA ne pozaposljavamo u radne logore,da vrate sta su popljackali od 1990e do danas i dok se ne satre SDAovski lopovsko parazitski gen u Bosnjaka ,necemo nikakvog hajra ni Allahovog bereketa docekat.