Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam ja čuo, slovenci su dosta toga pokupovali na jahorini za male pare.
Kakav je to dom zdravlja Pale kad im je bolji Klinicki centar Kasindo.U Kasindolu je klinicki centar kao ambulante po Sarajevu. Zato su iz oblasti Istocno Sarajevio ,Pala ,Sokoca prepuni domovi zdravlja Kumrovec ,Nedzarici itd. kao i Klinika na Kosevu,to neznaju politicari iz Federacije a jos manje Laktasenko da mu se genocidasi lijece u \"Teheranu.\" I ovo je provjereno da svi penzioneri iz Genocidne imaju besplatne godisnje karte za voznju u vozilima Gradskog prijevoza \"Teherana\" Pa ko je to dozvolio valjda Tihi.. S druge strane bivsi gradjani Genocidne nemaju bas nikakvo pravo u Genocidnoj, .
Tako mu i treba,pored Slovenije on na Jahorinu
ni sada nisu mnogo drugachiji nego meni zhao slovenkeca sjeba si novu godinu momak
Univerzitetski klinički memorijalni centar Kasindo. Prije rata bili seoski dom zdravlja. Imali ambulantu opšte medicine.
klinički centar kasindol...ahhahahahhahahahahahaah