Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to daj primitivcu kamion. Nego on radi kod primitivca za minimalnu platu a primitivac ga tjera da u toku dana napravi 8 tura i jednostavno umor savlada covjeka. Primitivac donji za kamion koji ce kupiti za dva mjeseca preko tudjih ledja a porodica donja jer je covjek se borio da zaradi za hljeba.
@sabahudin_78 jesi se to prepoznao?
Nije nego je ovaj novi SDA autoput Sarajevo -Mostar malo presirok i bez ograde napravljen. U tome problem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što brži oporavak
@Sahbazovic94 Kamionu
@sabahudin_78 potpisujem sve sto si napisao..ziva istina u 99% nesreca sa kamionima je tako..pogotovo kod privatnika sa nasih prostora.👍
Kad voze ko manijaci
BHtruck na apartima
medjutim vjetar je prepoznao priliku i kad je jadnik davao cenera policajcu da zamiri na jedno oko jer se nije vezao ,cener je odleti a policajac je drzesci se za šapku pokusavao da uhvati posteno zaradjenog cenera,u tom momentu je cestom prosao taj nesretni sleper.... i znamo njegovu sudbinu .....ali se pitam da li je policajac uhvatio cenera kojeg je vjetar nosio prema Neretvi???
Jel sletio ili poletio......a mozda i skrenuo? :(
E kod nas boli neka stvar nasu policiju sto je upravo pored njih prosao sleper sto se njihao na cesti a par minuta prije taj isti policajac je gonjao po cesti cenera sto ga je oteo neispravnom ucesniku u saobracaju
U Hrvatskoj je juce presretac iskljucio Fix bus bh prevoznika koji je uporno vozilo cestom gdje je saobracaj za velika vozila bio rizican radi udara jakog vjetra.Citali smo o tome kako su putnici vristali i trazili da neide tom cestom a vozac uopste nije obracao paznju na upozorenja putnika.Medjutim reagovala je koliko toliko trezvena policija koja je uocila mogucu katastrofu.
Žao mi svih vozača ali stvarno nemože se više vozit od ovih silnih kamiona.Pa vikend a na putu ima više kamiona nego putničkih vozila.Dajte taj više zakon o zabrani kamiona preko vikenda.
HOĆEMO C5! BUŠITE TAJ TUNEL VIŠE IZGINUSMO VOZAČU BRZ OPORAVAK!
pa dok je onaj poludebil Adnan Terzic na celu AutoCesta a na vlasti SDA i SBB necemo to zivi docekati...
Izvinićeš ali u prošlom mandatu Uprava Autocesta FBiH Adnan Terzić SBB Ivica Ćurić HDZ Marin Jelčić HDZ Ministar prometa i komunikacija BiH Ismir Jusko SBB Ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić HDZ
Posljedice odlaska vozaca za Njemacku .