Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu ti jebeno slavene
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
znaci moraju pasti mrtve glave da se dobije mjesec pritvora i da nema mogucnost da se brani sa slobode, da ih niste pustili na slobodu ne bi vam poginula dva policajca sto znaci da ste i vi draga gospodo indirektno saucesnik u ubistvu dva policajca.
Ubio ljude,i ona ga sad brani šta se sve radi za pare,Fuj...
Prodala se Belma za saku dolara, fuj
Svu bandu iz akcije VOLAN treba pritvoriti,medju njima su i ubice Nije bilo kradje vozila po Sarajevu kada su oni bili u pritvoru,organizacija, povratnici, medju njima neki koji su vec pucali na policiju i gradjane sve shodno dokumentaciji iz istrage i neki sudija suda BiH ih pusta iz pritvora uz mjere zabrane da ih obilazi njohova raja iz lokalne policije sa kojom su mahom na TI Na taj nacin dobiju imunitet i nastave otimati auta po Sarajevu sa fantomkama i dugim cjevima.To je jedina istina
Mamu li ti...sta je ljudi zbog tebe oplakalo.
lopova je bilo i biti ce , svugdje i svagdje. samo je bitno jel policija ili milicija
Waterboarding
Dokazano najefikasnija metoda za odavanje informacija.
Billy imaš bujnu maštu koja uvelike nadilazi jasne granice ZKPFBiH, mislim slažem se s metodom nije da nije učinkovita al je na žalost zabranjena .
Da su ranije uhapsili ovog momka kao i sve ostale za koje se zna da su članovi automafije, policajci bi sad bili živi! Nije uopće bitno da li je ovaj momak ubica ili ne ali neko od njih jeste! I to 100-ne auta a ne 1...samim tim im je mjesto u zatvoru a ne na slobodi do suđenja koje se zahvaljujući ko zna kakvim razlozima, uglavnom dogovorima sa sudom ili čak i podmićivanjem, uglavnom završava oslobađanjem ili uslovnom kaznom.
Ovaj i nije uhapsen zbog ubistava...