Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ga dooobro kriminalistički "obradite"
Ovo se moglo davno zaustaviti... al bosnjo..mrsko mi guzicu pomjeriti iz kancelarije...
zavezati za stub srama i to ispred katedrale da svi vide!
Nebi se ni djelic ovoga pokrenuo da nisu stradali nasi hrabri momci,mucki ubijeni a svaki ovaj koji je uhapsen bio bi u stanju da uradi to sto se desilo njima.Ovo je dio onoga radi cega njihove zrtve nece biti uzaludne
Sasvim normalno vozali auto kojim je počinjeno onakvo krivično djelo! Nisu to nikakvi automafijasi nego su nasi organi gonjenja tolko nesposobni i nezainteresirani za procesuiranje istih!
pobiti govna. ovdje ne mislim zbog imena i prezimena. sve kriminalce treba pobiti.posebno ako kradu tuđu imovinu.
Da li bi bio uhapšen da se nije desio nemili događaj ubistva 2 policajca?
Jad, bijeda, kriminal, siromaštvo, duhovno i materijalno- Dodikistan. Samo još da smanje penzije starim i ojađenim Dodikistancima sa 180 KM, koji već sada ne mogu zadovoljiti dnevne nutritivne potrebe, na recimo 145 KM. Postaviti barikade, dron, kamera i show program kanibala može početi! Sami će se uništiti.
rodila majka inteligentnog muhamedanskog stakora....
Ukrades od bjede auta u vrjednosti milion maraka i dobijes 18 mjeseci zatvora, Utajis poreza drzavnog 5 hiljada i dobijes deset godina. Ko hebe bjedu, bitno je da se drzavne pare ne kradu! E drzavo....
Vidi ljepotana. WOW! Opet 3 genocidna, senocida, incestoidna troprstaška Dodikistanca. Vlaške majke kukaju, dodolaču, leleču: "koijega će nam junaka danas izdajice oteti" "koijega junaka će danas štemati" Samo štemajte! Zelim da čujem eho srbsko-ruskih podguznih terorističkih majkara kako dodolaču sa planinčuga!
Koliko li su samo pošteno zarađenih auta ukrali ti troprstaški Dodokistanci... Hiljade. To im nije dovoljno pa su hinjski ubili dva časna policajca, a njihove porodice zavili u crno. Dodikistanska priglupa sirotinja tone sve dublje, nema spasa za njih. Nema. Sutra će tu biti nečije dijete koje će ovi srbsko-ruski podguzni zombiji iz crnog entiteta upucati.
Samo duge cjevure na sve ulaze i legitimisati svaku dodikistansku srbsko-rusku podguznu njuškun i batine po volji. Cijev ovakva, cijev onakva, kundak vaki, kundak vaki. Sa primitivnim sirotinjskim stvorenjima se ne može drugačije. Nema druge. Oni će postati uskoro kanibali.
e mo ŽUCO dosljo zeljan sarajeva eto dospio si ali neces dugo biti ode u zenicu na duuuuugi period