Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena njihova? Ko ih je platio? Molim vas nemojte glupih komentara kao ovi prethodni
Imena i prezimena molicu lijepo!
Bez objavljivanja imena, ovo je tolja vijest!!!
Vandalizam po nacionalnom kljucu! Posteno!
Genocidni troprstaši ne miruju. Bošnjaci i Hrvati treba nam novi bljesak i oluja i da se jednom ova farsa okonča. Prvo vojno-redarstvena akcija Bljesak i oluja pa tek onda ustavne reforme i put u EU i NATO.
je to nesta novo za krivoslavne barbare pa njima nista na ovome svijetu nije sveto pa sto bi im znacili grobovi nisu dzabe rimljani drzali barbare izvan svojih granica. A znamo svi da ime srba na jeziku rimljana serbula znaci robovi
Rasisticka nebeska srpska celjad divljastva !
koliko su bili placeni ti momci?
komunistički antihristi