Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi reko Skoda da zanesee...
nego koje razbio halida beslica,,,onsletio u jarak ,a ranjen koda je sa ruskog fronta doso...vid jare sto lampe cupa i nista mu ..??? \"\"ko bi reko cuda da se dese\"\"
Na njegov zahtjev ... ovo mu je omogućio vaš Vedran Lakić
Ćazime osh prodat felge bez guma?
Sad neka plati stetu na stubu, ovi stubovi nisu nimalo jeftini... Ja kad sam u Njemackoj udario u drvo, odsteta je bila 2500 eura zbog stete na drvetu !!!
hahahahahaha......pa ovaj papak bi izvalio i tramvajske šine
Kad god odlučim da zaboravim na surovu stvarnost, na svjetsku ekonomiju i crnu hroniku, buummm desi se baš nešto što me opomene da smo ljudi, predmeti kratkog vijeka, kojima je, kako je rekao sad već pokojni Nisvet Džanko, servis jako skup... Ode on naš profesor geografije, ode i mladi voljeni profesor engleskog, ode i jedan simpatični i hrabri penjač, ma odoše dobri ljudi.... Neke smrti su takve da ih ne možemo spriječiti ali budalaština se da liječiti... tu prije svega mislim na brzu vožnu i alkohol, na mladost koja željna avanture ne preza od narodski rečeno budalaštine,... pa dajte mi to svi zajedno možemo liječiti, pooštrimo zakone i kazne, povećajmo broj treninga i edukacija iz sigurnosti u saobraćaju, natjerajmo roditelje da više razgovaraju sa djecom o posljedicama i prvog i drugog i trećeg,...
E imaju se gdje i trkati u pm.Sire su trake i veci prostor ima od Vogosce do grada nego oni sto ga imaju u centru grada.Tuzla i Kiseljak imaju sve isto samo drugo ime!Prcvarnica ko prcvarnica!
smijem se kladiti da je sluzbeno vozilo, haah
ĆazimNCAP -trebao bi covjek da testira sva nova vozlila na banderama, mozda i zaradi, ko zna...
najbolje ponovo na polaganje i to jedna greska u polaganju sljedecu godinu nema polaganja ili povecati kazne kao sto su na zapadu, postaviti kamere i bujrum vozi droga, alkohol, brzina , mangupiranje pa necemo djecu a i mi ostali zbog ovih ludjaka kojima je do izivljavanja zatvoriti se u kuce, blago roditeljima sto rodise takvu djecu
čovjek radi u afganistanu sta ga briga ima novca ko blata.....tako ti je kad nam amerikanci daju platu :)
eh ovo je taj \"fini\" cikica!!! http://www.tuzilastvobih.gov.ba/index.php?id=1363&jezik=b ja se pitam zasto je ovako sturo napisano, da je bio pod uticajem alkohola i vozio boga pitaj koliko.. ali ne smiju! :S a sutra ce izaci da je bio klizav kolovozi zbog toga je doslo do nesrece :S :S
Majstor je uspio unistiti sta dotakne. Čazim Halković, sredio banderu, a do sada je sredio FAKOL Lukavac firmu sa par stotina zaposlenih, ALFE MI Živinice doveo do gubitka preko 5000000 KM, Rudarinvest Banovići, sada mu ne daju da uđe u krug fabrike. Sto mu bandera ne pade na glavu.
Alal ti vjera...ovako rasuti Skodu mogu samo pravi maheri za volanom..:D:D
Dzaba oni smanjuju ogranicenje brzine,ovakvim konjima kad bi bilo ogranicenje 10km/h oni bi i dalje pravili ovakve stvari.Na ovom dijelu puta je do skora bilo 70km/h a sad 50km/h i nista time nisu postigli,samo su time dobili mogucnost da klepaju sirotinju ako malo prekoraci ogranicenje.
Kodnas treba svako 100 metara postaviti lezeceg policajca izgide narod bolan .