Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodaru,zdravlja i pameti,olakšaj onima koji su bolesni i nesretni..
Svi smo mi robovi. Samo nekome ovaj život ima smisla, nekome ne.
Takvi poput tebe su najžalosniji robovi... Oni bez znanja. :D (i imanja)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zatvorite komentare debili, šta se ovdje ima komentarisati?
"pri tome srećom nije zadobio skoro nikakve povrede"
I one budale od doktora, odma kazu covjeku u oci da ima "rak", on iznenadjen ne razmisljajuci uradi, sto je uradio. Vrlo je mala razlika ovih sto se lijece i onih sto ih lijece, samo je druga dijagnoza.
sacuvaj me Boze patnje, ne znam kako bih ja reagovala sutra. A kad vidim kako ljudi oko mene obolijevaju, ja znam da mogu i ja oboliti danas sutra, pitanje je vremena.
...odgovor @ngel-u ngel sine, jasam alahova poslanica imoj gospodar mi kae da nije uredu dase ovda prosipas kako ako ne ovo-ono, bice ovo ono. on meni kae da svaki hinsan treba doci do spoznaje obogu sam. isapnu mi dati kaem da neseres vise idato prepustis njemu, gospodaru svega.
JOJ MOMCILO JARANE IMASLI KAKVU TREBU ZA OVOG MAKSA, ZAOMI GA, NABIJO ZULJEVE NA DLANOVIMA.
UKC je super postupio. Mogli ste i temperaturnu listu tražit.
upravo sam izasla sa sedmodnevnog boravka na neurohirurgiji. upoznala sam djevojku sa istom dijagnozom koju ima ovaj momak iz clanka. njegovoj porodici zelim dosta strpljenja a njemu snage i vjere da se bori i izbori sa dijagnozom.
Znam covjeka,nije neki "ludak" Covjek je do prije par mjeseci bio kao i svaki normalan,borio se za svoju porodicu i sebedok mu nisu odkrili tumor hipofize,onda je dugo cekao na operaciju uklanjanja tumora hipofize, i to je dosta utjecalo na njegovo psiholosko stanje,ima dvoje male dijece,brige,razmisljanja,sta ako.... iako je operacija zavrsena prije na dva-tri dana nego je uradio ovo,jos se ne zna sta je motiv. na svu srecu iako je skocio sa ovolike visine,nije imao nit jednog loma i teze povrede,najvjerovatnije ga spasila kamara sljunka/pijeska koja se nalazila na tom mijestu.
Zapisano mu da boluje,.......
Kad neko nema vrere u sebi i kad djecu ne odgajate u vjeri logicno je da ce tako biti. Zao mi je bolesnog covjeka ali je lud uz to isto.
Samo vi postavljajte odasiljace po stambenim zgradama da obolite ..... pa se cudite nakon 10 godina sto oboliste ...
Bitni je objavit, a to razmislit, pa pitati tj. istražiti, da li čovjeku ističe zdravstvena, da li su mu nakon loše vijesti rekli da mora razgulit, jer nema se para za njegovo liječenje, u kakvoj je materijalnoj situaciji. Moto današnjih novinara: Bolje 2 puta napisati jedan te isti članak, nego biti upravu prvi put.
Kliksovci, zatvorite komentare i ovaj covjek ima porodicu. Zamislite situaciju da se nekom vasem bliznjem nesto slicno desi pa da raja orgija sa komentarima
Spiderman!
Bogu dusu, Bog je nece
gasi komentare.