Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEE BA!! pa šta su im to našli da ih mogu uhapsiti??kako se fino RS pohvalio ,odmah,da su nafatali 7kg skanka,200grama horsa,spida boba i VAGU!! a ova šuplja:\"Tokom akcije pronađeni su određeni dokazi koji osobe lišene slobode dovode u vezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela, \" to mogu svirat ku.cu!!
ADIS SEJDIĆ (Blajzna) Zavidovići Vidio sam kad su došli po njega i kad su ga odveli. I ovdje će biti \"tresla se gora,rodio se miš\".
ovim odma na optuznicu treba prikajatiti jos par ubistava iz koristoljublja
Imena gospodine, imena i prezimena. Nek se zna, kakva privatnost prekršitelja zakona.
svi znaju ko su dileri, a svi cute. to je meni nevjerovatno! povremeno ko fol uhapse nekog... sve je to sitno i ostati ce ovako dok nadlezni ne budu malo mucnuli glavama i odradili posao kako treba.