Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nismo svjesni koliko je reći ću, drotova, jer policajac je jedno, a drot je drugo, na platnoj listi kriminalaca, inšAllah da sve ispliva na površinu, da se sve ijedan ponizi! Prodaš zakletvu, za šaku ničega i obraz. Kao i doktori, prodaš obraz za šaku ničega, jednom kad se izgubi, nikad se ne vrati.
Vala i doslo je vreme da se hapse svi koji unistavaju i varaju u BIH
eto slobodnih radnih mjesta. kad ce konkursi da se prijavimo?
Dje su imena ko ih stiti?
Povecati pripadnicima SIPA-e platu na 4 tisuce KM, ovima u FBiH, a one u #nepostojecemEntitetu raspustiti, rakijice se ispijaju sa Miloradom, a plata redovno ljeze. Koliko je politicki motivisanih likvidacija tu bilo, toliko je bilo i nerijesenih slucajeva politickih likvidacija. SIPA radi tamo gdje joj OHR i americka ambasada daju dozvolu ;)
u Bosni ce samo ostat SDA,HDZ,SNSS uhliebi/glasaci kriminalci i slican olos naroda..
Haman da su u Bosni najveci i najbrojniji kriminalci Policajci.
Pa ima li iko pošten u ovoj lopovskoj i nacionalističkoj državi!?
A ko će SIPU hapsiti? Oni bi trebali biti sljedeći.
Talovi im se pobrkali…
@gooUser....9996, tipka caps lock
Treba DoDICKa i Cvijanovicku dobro poslusati kad pricaju! Znaci DoDICK nije imao 100 Mio. za lobiranje u Americi! Ali je nasao nekoga u Izraelu koji za njega i RSumsku sve okrece do temelja! Ova galama oko zemljista, suda, sudija, SIPE i tako dalje je sve doslo od savjetnika koje dolaze iz Izraela. Vi znate da ljudi iz Izraela nikada nece popustiti i sve okrenuti dok nesta ne nadu! Nasli su nesto! Sad vidimo i sta su sve nasli!
Pogledajte RTRS vijesti od 31.08.2022!
Sta SIPA trazi u Istočnom Sarajevu? Pa DoDICK vam zabranio rad na ovim prostorima! Sad gledajte kad vom ga DoDICK zabiberi! Sad ce provosudje RSumske da vas ganja!
ma brrravo muki evo banana
Brzoooo, ovamoooo k nozi....
Zna li se ko su!?
Zna...imaju imena na drugim portalima...kad su policajci i obican narod imaju imena...a kad su odranije poznati policiji onda idu inicijali....