Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ubijani da se dokažu da su upotrebljivi naki sumnjivi ventilatori, al nek se hapsi sitna buranija.
Sto, trebalo ih pustiti da nastave? I sitna buranije se hapsi, svaki kriminal je kriminal.. A lafo trzis pravnu drzavu kasnije...
Zar jos ima korone...
Đoković na aparatima!
Kako je korona dobro dosla da se skene paznja sa bitnih stvari, koje je svakako vrlo malo bilo..
Mada ne podrzavam kriminal korona nikad nije bila zakonski regulirana pa tako je nema niti u Krivičnom zakonu Federacije Bosne i Hercegovine.Inace bi se placale odstete ljudima radi urusavanja zdravlja ovim vakcinama.
JESTE LI UHAPSILI PRINTERE? majku vam yebeeeeeeem
ovo je svakako sve shorindano na nulu, hocemo li uskoro postati zombiji u vlastitoj zemlji u lutanju bez cilja i kraja i biti na sportskom odstrelu šačici odmetnika od ljudskig roda
ganjanje vještica ko inkvizicija u srednjem vijeku. jasno je ko je zločinac, al ko bi mogo biti naručilac
Lazne potvrde za laznu bolest … dotle je doslo. Teako razlikovati istinu i fantaziju, kao kolektivna samoubiatva i slom kultura u proslosti, ode sve u herlac.
Zemljotres brzo prestane, vulkani se smire, kuga se povuce, ratovi budu I prodju..Sa aspekta sveukupnog razmatranja jednog pogroma koji je pogodio covjecanstvo, kovid je specifican jer je ogromnoj vecini populacije nije bio smrtna prijetnja ali je podlokao, do tada postojece, temellje medicine, pravosudja, ekonomije...I jednostavno, syeb bao sve. Kovid, koji nece ostati na covid19, konkurise za najgoru posast svjetske povijesti.
kod nas hapse,kad sve prodje,nece ovoj devetorici ni suditi nemaju razlog
imena i prezimena molim, zasto krijete identitete ovih smecara?
Ko su uhapšeni ???????