Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me čudi.Poštena je to familija koja je mnogo krvi i znoja prolila da sve ovo stekne.
Sve na tuđoj krvi i tuđem znoju stečeno i zato je prokleto. U Zenici ima kantinu sa sokovima " dvojni C", eurokrem pločicama , napolitanke i sl. E jbg. kome je ćeif tako trošit popljačkanu lovu - b u j r u m
nemoj tako, nije naš fahro takav :):) on je baš plahe naravi...na ranu ga priviti....pa sepsu fasovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sipa-agencija za zaštitu ŠĆEPE-TORNJAKA!
Ja ne znam otkud ovim ljudima više duše da ovoliko razapinju ovu jadnu ženu.. Kakva god bila ona, njen suprug, ostala je sama sa malodobnim djetetom, uzeli su im svu imovinu, isti taj suprug je dobio 40 godina, i dobro šta hoćete više od nje i njene porodice? Sad joj opet stan pretresate i ono malo mira narušavate, šta je sledeće? Hoćete je hapsiti zbog facebook objava? Zgrožena sam! Najbolje bi možda bilo i to malodobno dijete da im uhapsite, napravite porodični zatvor i nek svi skupa sviraju klavir! Dokle ova okrutnost i bezdušnost lažnih moralista seže? Sram i stid da vas sve skupa bude! Ne osjetili vi na svojoj koži.. A što se tiče tog njenog morala ili pak nemorala, znate kako se kaže: "Kome god je žao njene, nek poturi svoju." ;)
Scepo,scepo,radi BIH o glavi ne samo Seili
Pravda za Ziku :D
Joj sege ono uhaose kakira pa dodje sipa da ispipa Sebiju..
mogu reci da me fascinira koliko ova zena voli svog muza, i koliko je posvecena borbi protiv vjetrenjaca. ne kazem pri tome da njen muz nije okorjeli kriminalac i da ne zasluzuje svoju kaznu, ali vjerujem u sve sto zena prica, i vjerujem da su oni protiv kojih ona svjedoci bar 10 puta gori (zraknula sam njen FB profil, i kako vidim, bez pardona iznosi sve informacije koje zna o jako mocnim ljudima) cak mogu reci da joj se na neki cudan nacin i divim.
Sad nek sejla vidi ko je Scepo od Gusinja. Ko je ona da mene oslovljava sa nastavnik likovnog i da iznosi u javnost moja druzenja sa mojim poslovnim partnerima Keljmendijem i ostalim postenim biznismenima. A kad ti muzic izadje iz zatvora koji sam mu ja smjestio isporucit cu ga mom pajdi Vucicu u Bg kao ratnog zlocinca
Mafijašica je bila dugo pod nečijom zaštitom.
stara je ovo slika...vidi aure na stolu jos dok je 2KM bila..ccc..
Jesu li šta našli???
E da vako pocnu korumpirane politicare , svaki dan pretresanje i maltretiranje pa da ti svaka marka na nos izadje
sejla zike izdrzite
šta da izdrže hljeba ti??
Kada ce istrage protiv Fahrudina Radoncica?
Tamo na clancima o srebrenici ne daju da se komentira neznam zasto jer to je sve ok i super da je mnogo ljudi odazvalo se na mars mira jedina zamjerka je turska zastava jer mi smo bosna i hercegovina i imamo nase zastave.A ovi Turkovici,no coment.
e vala i ja se to pitam..kakve turci veze imaju sa srebrenickim probojem?
Turska zastava je tu, vjerovatno, jer i turci učestvuju u maršu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su samo slatki! Kako samo zrače... -_-
šejla na vibracionim aparatima