Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije fer da Sipa na ovakav nacin ugrozava najrazvijeniju privrednu djelatnost u manjem BH entitetu.
Da nije sirko?
LEGALIZACIJA CE DOCI ANARHIJOM 😎👆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imate u Sarajevu narkodilera koji radi godinađa sa stotinama kila kokaina i heroina na cijem platnom spisku policija i odrdzeni politicari i svi znaju koje i mala djeca al njega nedirate
De nam ovako pod krinkom anonimnosto reci o kome se radi, za nas koji nismo iz Sarajeva.
Ja sam iz Sarajeva, nisam cuo za nekog narkodilera koji radi sa stotinama kg. kokaina, ali se uopste ne bih iznenadio da stvarno postoji takav covjek u Sarajevu. Odkako je Sebija dovela svoje krkane iz Golubovaca, a i ostali SDA odkako su doveli pola Sandzaka, sarajevskim ulicama hara olos.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
žao mi je tih momaka koji preprodaju na ulici, padne sa torbicom robe i onda mu se poseru na čitav život, to je put luzera
Sto ce ti biti zao debila? Uvijek imas izbor. Sami su izabrali tim putem da idu i nije mi ih zao ni sekunde. Zao mi je raje koja ponekad zapali pa se mora tripat sa jointom i dzepu hocel murija izletiti. Jer u njihovom ocima i sa 40 paketa ili sa pola dogorenog jointa si isti.
SIPA u samostalnoj državi rs. 😂 Sad će to Dodik nazvati udarom Sarajeva na izvorni Dayton. Nekada se švercalo cigarama, ali apetiti porasli. Evo materijala da se snimi još jedan nastavak filma Tesna koža.
Dzaba oni hapse kad ce ih pustiti vrlo brzo
ode li to lukač?
Ovo se radi po americkom scenariju. Skretanje paznje takozvano. Daj neka hapsenja samo da se o necemu drugom pise a ne o stvarnim problemima.
Pa ovo su stvarni problemi: kriminalna Lukačeva hobotnica koja finansira zločince, između ostalog i ratne.
Američki scenario i jeste da razotkrije prava lica nacionalnih vođa. Što bi deverali sa sankcijama i ugrožavali nevine ljude kada ovako ili SIPA ili izbori. Elez se slučajno desio?
LEGALIZACIJA CE DOCI ANARHIJOM 😎👆
Počnite da hapsite političare, koji ruše BiH. Samo droga, droga, droga.
Ja vidim da nam je droga uzela maha u društvu...
Amerika i Francuska su rušenjem SKY aplikacije ušli u posjed na hiljade i hiljade razgovora, Slobodan Vasković piše da među njima se nalazi naši istaknuti političari i od nekih i djeca. E sad Amerika i EU imaju još puniju sliku o nama i možete vidjeti kako se u zadnje vrijeme naši intenzivno rade neke akcije samo da pokažu da oni eto rade na suzbijanju kriminalu.
Ovo je samo kupanje grijeha, ali znaju Amerika i EU ko su te osobe, jer osim što je naša vlast uspjela nas dovesti na br. 1 mjesto po korupciji, očito su uspjeli nas dovesti da smo i vodeći u narko mafijanju, ali kuca EU našoj Sipi da počne nešto raditi
Bijeljina veliko leglo i raskrsce kriminala, malo tamo ima hapsenja sta se sve radi.
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2021/11/igor-dodik-sin-milorada-dodika-clan-je.html?m=1
ako mema dojave ili kakav nepropjeva nema ni hapsenja toliko od sposobnosti nase policije....
Zar oni smiju u rs??? A milicija Dodikova ima da ih hapsi bre
ANOM ne vadi
Opa, nešto se kuha...