Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da,thedr Nesto si mi poznat, izgleda da sam ti ja trpo u kevu !!! Al nisi mi nesto dobar ispao pa cu morat ponovo! Mozda posle dorade braco bude bolji i pametniji :)!!!
jedan kanal zatvorili 10 drugi otvorili.
Vratite mi futrolu :D
SRBIJANCINE POTUCENE, PITAO SAM VAS STA RADITE NA KRSCANSKOJ ZEMLJI I TKO VAM JE DOZVOLIO DA SE NA NJU NASELITE???????
BALIYE SRBIJANSKE, STA RADITE NA TUDJOM ZEMLJI, A???? TKO VAM JE DOZVOLIO DA SE NASELITE NA TUDJU ZEMLJU, JE LI OLOSU???? DA LI ZNATE KAKVA JE KAZNA ZA NEOVLASTEN ULAZAK NA TUDJU ZEMLJU, A POTURICE????
TURCI, VASA JE DOMOVINA U TURSKOJ! NE ZABORAVITE TO NIKADA. VI NEMATE STO DA TRAZITE NA EUROPSKOJ ZEMLJI!
Balo mrš u krevet p**** ti mat*****!!! Pozz od bosanskog Hrvata koji bi ti rado napravio besplatni facelifting... A urednike portala bih zamolio da odstrane ovakve kretene, osim ako i vi i ovakvi kreteni nisu plaćeni da u tandemu širite mržnju.
e ako ovo cudo prvo s lijeva moze opalit evo moja glava
Ukinuti ovu agenciju treba. A vi Turci ako je zelite, onda treba da je samo vi i placate. Jurisdikciju svesti na vasu zemlju Bosnu, i igrajte se cega god hocete na onijh 24% vase zemlje Bosne. ALI TO PLACAJTE SAMI, PARAZITI!
Odjebi ti idiote maloumni. Ako zelis placati Turcima da nekakve agencije otvaraju da bi imali radna mjesta, onda to sam placaj. HRVATI HERCEGOVCI TO PLACATI NE ZELE. Mi cemo placati samo ono sto je nase, i kraj price. I igrajte se na svojih 24% ili u Bosni tijeh igrica, i nitko vam nista reci nece. BIH idote ne postoji. To je medjunarodni protektorrat, a ne nesto prirodno i odrzivo, sto bi narodi koji u njoj zive htijeli, shvacas???
nisam carobnjak ali ti mogu odgovoriti sa 3 rjeci slusaj sad :D *** ti mater zapravo 2 rijeci i 1 veznik :P
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
ako je ovo na slici zaplijenjena količina, po.pišam se na vaš rad
bolje išta, nego ništa
svakako. jedino što situacija ne odgovara njihovom radu i hvali po medijima. pronadju par pištolja i škorpion i ispunili su bonus za mjesec. nešto slično pronalasku 300 sadnica marice, a gradovi puni što lake što teške droge :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo hapsi !!!!!