Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ce biti akcija kodnog naziva "Ahbabi" pa pohapsiti svu SDA mafijozu?
ovi stvarno zele da migrante naseljavaju u Bosni
Zona A zona B Biće naše obadvije Trst je naš
Kad ce akcija kodnog naziva " Respirator"..... !!!! ?????
Koja glupost!? Kroz USK je u posljednje dvije godine prodefilovalo najmanje 50 000 ljudi bez ikakvih dokumenata i otišlo preko Hrvatske ko zna kuda. Pitanje je da li su hrvatse vlasti i policija to prećutno odobravale ili uopće nisu za to ni znale u što sumnjam. Ovi što su migrantima pomagali za pare da odu iz BiH su radili humaniji posao od ovih što ih ustavljaju na Lipi i lani na Vučijaku. Samo, izgleda vlast ne da da se neko ko nije ovlašten bogati, a da vlast ne uzima porez. .
Samo hapsi švercere te. I kazne im novčane lupati da se user u
Ove nove crne Bošnje su jako bitne SDA hobotnici
Ovi iz Kladuse il se prave Ludi ili im noge smrde??? Haloooo!!! Prvo oktenuli puske protiv drzave a sada jos i Migrante svercuju za licni interes i opet protiv Drzave Bosne i Hercegovine! I to sve sa 3 zuba i 4 Razreda skole,....
jel to treba migrante što duže zadržati u Bosni, pa čak otići po one koji su već prešli
Sljedeca akcija Palermo😂
Bravo SIPA
hapsi gofna i dobro izdegeneci tuzilastvo ce ih svakako ekspresno pustit...