Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SILOVAO KĆER?!?!?! DOŽIVOTNO U ZATVOR NA GUUŽENJE, GOVVVVNO PEDOFILSKOO INCESTUOZNOOO.....
@BulevarSmrdana Školski drugar mu postao sudija i zašto tako pobratime moj... Hahahahaa.. Koji Ujkanski invalid.S tobom se druže sudije, Ujkansko-Djikanskim šizofrenim nerastom ,likom koji proglasio pobjedu nad internet Portalom. Hahahahaha
Ma samo bih volio da zatvore u sobu mene i njega, i jedan komad drveta onako debljine butine :) majke mi moje u pakaz kroz usta bi mu ga ja proveo sjeme mu ebem njegovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je 2008. bio osuđen na 12 godina, znači da je još trebao biti u zatvoru! Ko ga je oslobodio zbog "dobrog ponašanja"?
Za ovu akciju Bravo za policiju🤫svaka čast! Treba gačiča br2 smjestiti na liječenje🤗
danas ti svak oce neku dramu..a scenarij pripremi psihopata..i onda ljudi urlaju.t'reba ga ubit zbost 'i tak to...a sta je tu istina bog zna..gdje joj je mati u citavoj prici//?
Laki malo nervozan.
kako mislite BIVŠI silovatelj
Fin covjek. :)
Valentić. To je sigurno neki ploutan. Vlåška posla!
Metak u celo
objesit ga odma
Kazu da su gejevi prijetnja tradicionalnoj porodici?! Gdje su protesti za ovakve slucajeve? Hocemo li kriviti EU i za ovo ili da se pogledamo u oci i priznamo da smo licemjerni i lazni?
"Drama blizu Zenice." Je li ovo znaci da je bas blizu Zenici ili da se odigrala drama pored Zenice ?
reader ocitava 3,27 na srednjoj ne bih dalje bez mirnesa da ne bude izb
pa kako je na slobodi?