Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog poslednjeg sto \"prijeti\". Osoba optuzena ima svoje ime i prijezime. Potrudi se da i tvoje ime i prijezime ne zavrsi na optuzenickoj klupi.
a ti nele, šta tebi da se kaže!? vi srbi ste toliko smiješni, marginalizirani i depalsirani da ste postali veća ofiraža od šiptara. e zmisli, postali ste smješniji od onih koje najviše mrzite. a od šitara se teško mže biti gori. apropo ovog članka moraš znati jednu stvar i predlažem ti da je dobro zapamtiš: sve u prirodi je zatvoren krug i sve se vrati. sve što ste radili (a svašta ste radili), sve ćete ponovo proživjeti. u to možeš biti siguran!!
hrvoje, dobro ti ga on mami spusti :D naletim sutra ujutro i ja kad tako dobro spušta. ide još jedan obrezani.
@Nele, Turcine..hahahaah Vidi se da ti zatucani Turcin..
dobro im ga ti nele spusti, haha
@Qur\'an Stara narodna poslovica kaze \"Mrzimo one,kojima najvise dugujemo\".
bome se ona nauzivala, blago njoj.
SRPSKA GENOCIDNA GAMAD!!!! SRPSKA GENOCIDNA GAMAD!!!! SRPSKA GENOCIDNA GAMAD!!!! SRPSKA GENOCIDNA GAMAD!!!! SRPSKA GENOCIDNA GAMAD!!!!
Treba tebi neka grdosija, pa nek te u dupe, a ti se opusti i uzivaj kretenu!!
Sura 3, ajet 118..
dBd ti tako uzivao dok ne crknes.
Nikad mi nije bilo jasno šta se ove žene bune kod ovih silovanja.Mislim,ono,oke uvalio ti je penis i gurao i izvlačio dok ne svrši.Big deal.Mjesto da kukaš i opireš se,bolje ti je opusti se i uživaj.Biće ti bolje.A pogotovo kad je u pitanju momačka srpska kara.Ionako bi se u životu rijetko kad seksala.
hm, de navedi koji je to ajet i sura...
Eto narode pročitali ste samo jedan mali dio metoda nastanka genocidne tvorevine,u logoru sušica su vršeni najgori zločini,na suđenju miloševiću prilikom iskaza jednog svjedoka pokojni sudija Mey je ostao vidno zatečen iskazom.U to logoru su vršena neviđena zvjerstva od strane srpskih\"vojnika\".
Ovom zlocincu siledziji je garant bio mali i nije mu se dizao! I ako se utvrdi da je on stvarno taj, treba ga osuditi na 50 silovanja ! Moze on to izgurati i za krace od 2 mejseca... @Qur\'an A ti si neki mudzahedin izgleda? Ili se i tebi samo kao i ovom zlocincu ne dize?