Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je zlocinac odma na kolac kakva psihijatrija i koji bakraci !!! ovakvim dobro dodje malo u zatvor malo u ludnicu i opet nanovo, ionako nema zakona !!!!! ih dami je ga samo dva sata u moje ruke!!!!
Oduzmite mu pravo na život, kakva poslovna sposobnost i liječenje na račun poreskih obveznika. Ni on ono šestero nije pitao za prava, pa prema tome... samo smrtna kazna.
Uvijek će krivci biti duševni bolesnici,nesposobni da štite svoja prava i interese,svi se pozivaju na Zakon o zaštiti osoba sa duševnim smetnjama,a šta je sa žrtvama! Godinu dana prisilnog liječenja,a šta poslije,na slobodu.ko je sljedeća žrtva?Žrtva ispada krivac,eto nam države i zakona.
http://ilmusic-music.blogspot.com/
Petrović je prvo ubio svoje najbliže komšije, bračni par u porodičnoj kući, a potom u neposrednoj blizini, takođe u kući, ubio još jednu osobu.Nakon toga Petrović je otišao do lokalnog autobuskog stajališta, gdje je ubio još tri osobe i ranio vozača gradskog saobraćaja, nakon čega se udaljio Kad covjek ovo cita izgleda,da su ub.stva bila pl.nski skrojena! Kako je bio tako pr.cizan,da ub.je sest ljudi! Znaci dobro b.rata oruzijem!
za njega je metak ,nikakvo lijecenje nemoze njemu pomoci ...jos na njega drzava da trosi pare..
poznate brke: adolf hitlre jozef fricl tomisval petrovic amar osim