Izjava vještaka na sudu
0
Šestostruki ubica iz Lipnice neuračunljiv
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam da se jedna zena ranije porodila jer joj je on usao u kucu sa nozem, a ona je morala iskociti kroz balkon. To je bilo otprilike mjesec dana prije nego sto ce pobiti te ljude. Danas je to dijete i mentalno i fizicki zaostalo. Navodno ga je policija zbog toga uhapsila ali su ga pustili poslije par dana. Tomislav ima bogatu bracu u inostranstvu koji ga sa svojim parama doniraju i cuvaju, a navodno oni su jos vece budale od njega!
\"Navodno se godinu prije tragedije u njemu pojavila treća osoba koja ga je tjerala na nepromišljene postupke.\" Pa ko je tu druga osoba? Ovakve svejedno treba staviti u \"obične\" zatvore.
Sestostruki ili sesterostruki? 600 ili 6? Ama, kako nije uracunjiv? Kakvo im je to opravdanje za ubistvo?
Ih, da li je rokno vještakovu švalerku, odmah bi bio i PRE-URAČUNLJIV ;-) Ha ha ha ha! :-D ;)