Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u korumpiranim drzavama koje posjeduju mafijaske familije...policije i navijaci su u sluzbama udba...
Kakve ba navijacke grupe. Red Army i Ultrasi su pod direktnom kontrolom politickih stranaka. Pogotovo ovi Ultrasi, oni su bukvalno kao paravojska ili parapolicija Srbokatolika iz HDZ-a.
@BosnjaciJesuSrbi tvoj nick sve govori. Reci da su Bosnjaci Srbi je domet koeficijenta inteligencije 10. Procitaj malo historiju i vidi ko je najstariji narod na ovim prostorima, majmune jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Krivi su jedni i drugi, a za izazivanje incidenta su odgovorni navijači Veleža ipak su došli na njihov teritorij...
Hotel ero teritorij Ultrasa? Jest al malo sutra
Aj ne rise ciji bolan jado teritorij sta pricas gluposti....prosetaj malo po Mostaru pa ces vidjeti gdje sve pise ultras i sl, ne branim niti jedne niti druge al ovi balavci ultrasi su zaista velik nacionalisti. Pa gdje ce oni zapaliti kafic i na cijoj teritoriji kad vec tako pises, pa petorica su izasla iz auta opet na cijij teritoriji u vrapcicima napali momka koji prodaje voce samo zbog dresa koji je imao na sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo kreteni mostarski...jaki klubova u pi... materinu
Imamo svoje teritorije bravo mahnitovi
Ja stvrno ne znam sta djeco se bavite ovim klosarenjem? Cemu to? Da vam se na kraju bori za zivot,ne rzumijem ..brz oporavak svima
Pravoslavni Bosnjaci divljaju na tamo nekom imenu skole u Sarajevu, a imena istrebljivaca pravoslavnih Bosnjaka Stepinca Mile Budakai ostalih rodjaka u "zapadnom Mostaru" im ljepota za oci, pa to su nasa braca katolici Bosnjaci e serem se na politicare u BIH
Nama stvarno treba strožiji zakon. Ovog se niko ne boji. Policajac je za ove klovn, jer zna da mu ne moze nista. Nemamo mi civilizovanu svijest, MORA BITI REDA I ZAKONA. Juga je imala Goli otok i Zatvore pune, a pendrek je bio cesto u upotrebi, pa su ovi hajvani bili ko zrno maka
19 mu godina i pade za grafit.....
Bože dragi šta ovi muslimani rade
Čitam i ne vjerujem koliko si glup krivousti...vjerovatno Mostarac 15ak godina
Sutra će taj biti novi Vedran P. I šta?Treba da ga žalimo,dižemo parole,crtamo mu murale po gradu,pjevamo mu pjesme? Što je tražio,to je i dobio.Hulgan je huligan,ma koje vjere i nacije bio.Ko ga jebe,nek crkne ko ker.Šteta što nema više teško povrijeđenih i na aparatima!
Apsolutno svaki nemili događaj u BIH je posljednjih godina insceniran i njime se upravlja iz nacionalističkih krugova, uz paralelnu namjernu neaktivnost policije i pravosuđa, kako bi se stvorio utisak kod svakog bh građanima da kao ovakva država ne treba da postoji. Dakle, SVAKA NEAKTIVNOST DRŽAVNIH INSTITUCIJA SLUŽI UNIŠTENJU DRŽAVE!
Ovakvu državu i treba uništiti. Napraviti je normalnom.
Ne treba državu uništiti, već pozatvarati sve bez izuzetaka koji su doveli do ovoga i koji nam i dalje svima rade o glavi, bilo direktno bilo indirektno. Misliš da se politički lopovi ne bi prepali kada bi na ulice izašlo 50.000 ljudi po najvećim bh gradovima?! Treba svim aktivnim i bivšim bh političarima zabraniti ikakvo djelovanje, i vratiti postavke na prvobitno stanje (kao kada ti mobitel zatrokira, pa ga moraš ugasiti da bi proradio)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znam da je necije djete ali ni malo mi ga nije zao , doso je da pravi problem
Ako je 19-godišnji E.P. slucajni prolaznik, nadam se da ce biti dobro, a ako je svjesno isao da se bije i da on isto tako nekoga smjesti u komu moram reci da mi ga i nije bas zao.
Bosna je gov.o
treba poostrit kazne pa im nece vise pasti na pamet, svim koji su ovo napravili stavit pokusaj ubistva i eto
Kakve ba navijacke grupe. Red Army i Ultrasi su pod direktnom kontrolom politickih stranaka. Pogotovo ovi Ultrasi, oni su bukvalno kao paravojska ili parapolicija Srbokatolika iz HDZ-a.
ovi se tuku dok srpske navijacke grupe stancuju milione