Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brze od zivota !
Ogranicenje na ovom dijelu je 40 na sat. Ovo je nemoguce da se desi pri brzini od 40km na sat. Ovo nije saobracajna nesreca, ovo je namjerno izazvano voznjom preko ogranicenja. Ljudi misle da su ogranicenja tu onako bezveze, samo da bi ih neko kontrolisao, izivljavao se na njima, da su to neke zavjere, ... Ogranicenja su tu da se ove stvari ne bi desavale.
sumakerovi
U ovm slucaju, ja bih im uzela vozačke na 10 godina i barem godinu dana društveno korisnog rada. A da je neko stradao, natjerala bih ih da prisustvuju obdukciji. Od tih slika im ne bi palo napamet sjesti u auto više. Ako vam je do trkanja, radite to van grada. Ovako je neki nedužan pješak mogao stradati.
Samo mi nije jasno kako su uspjeli ovdje da se trkaju, a u toku su radovi na putu
Nema opasnijih vozaca od mladog vozaca koji vozi tdi..jos ako ima naljepnicu pun gas dodaje gas do poda pored obdanista i skola...
Nista, tajo ce opet dici kredit i kupiti vam kakvo auto za 5 milja, vase je samo da divljate. To, ogranicenje 40, raskrsnice, pjesacki, nista to, samo vi pustite hormone da odradjuju svoje.
Kolko li su letili?
Zeleni val u glavi
TDI trkaci.
Okresali se :D
Pjani iz tenisa za volan
@_Artist_ Sve go klosar gleda gdje ce uvalit auto da ne da 4km za parking.
Na oba auta zatamnjena stakla,zašto nisam iznenađen.Majmuni naduvani i pijani,ovako mogu ubiti nedužnog pješaka ili napraviti invalidom.
Srebrenik, Gradačac, Živinice, Lukavac, to je u suštini to... Dođu u Tuzlu na one narodnjake kod krimosa koji nema dana radnog staža a ima klub od 500 000 KM, naroljaju se jeftine brlje i onda gaze ljude po cesti. A policija? Ne smije im policija ništa...
@Dunum87 I onda jasko car moj meni udari 5 lezecih u 200m, 3 nova semafora koja prouzrokovase kolaps saobracaja iste minute kad su postali aktivni. Pusti da se grade firme tik uz magistralni, da bi nakon godinu kao opravdanje za znak nizeg ogranicenja brzine naveo bas skretanje za tu firmu. U tk saobracajni ministar ako ima 100k kilometara pod tockovima nek meni uzmu vozacku.
Polako vozite Zivot nema reprizu,ako sebe necete cuvat,cuvajte ostale ucesnike u saobracaju,moze necije dijete,majka,sestra nastradati zbog budala Pamet u glavu
Svaka čast na videu..