Komentari (589)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja mu ga nositi na dusi cio zivot Kud ces vece kazne.
Svakom se moze desiti.
@Otpor Tebi treba pomoc ,,nije sramora trazit pomoc ali tebi niko zivi vise nemoze pomoci !!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
trebaju se znat sve okolnosti.. meni je neki da djevojka hodajuci ivicom trotoara izletila na cestu buljeci u telefon sa slusalicama u usima... i pjesaci se trebaju cuvat.. nije ni auto cudo da zakoci za metar, koje god bilo..
@sandokann jedino ako je pio uskisli ''himber''.
@sandokann Konjino
Treba doživotnu dati,nesposobni sude bolje rečeno Khurcev sude.
ne daj se roćko
Klixe pederu, ugasi kokentare.. mamicu ti hebem kapitalisticku
Skoro mi se desilo da momak pretrčava put žureći na tramvaj. Mjesto gdje je pretrčao nikako nije pregledno, zgrada zatim 1,5m trotoara i put. Sreća pa sam u podsvjesti imao to da možda može neko izaći iza i sreća da su kočnice dobre.
Familija Čampare odradila posao, Efendić na slobodi. Uskoro možemo očekivati vijesti da je dedo izvršio samoubistvo. Dok ce Efendić biti kažnjen oduzimanjem vozačke i nivcanom kaznom jer se kretao velikom brzinom dok je pričao na mobilni telefon. Bravo za SDA i njohve glasače.
@pestak Mozda nivcano nesto sitno, vozacku mu nece oduzeti
Svima ovdje koji se ovom raduju neka se desi isto,ali da pogaze svoje najmilije
Nije namjerno i neće pobjeći.Čovjeka treba pustiti, a odgovaraće.
Vi ste đubrad pogana.... Ismijavati ovako nesto... Prokleti bili stoko jedna
U kini imaju saobracajni znaci i upozorenja i zabrane za kretanje sa tulufonom u ruci. Dvi smo postali hodajuce utvare pokorene od strane tehnologije. Ne kazem da je ovdje taj slucaj, ali lhudi misle da su bozaci svemoguci. Stvarno ima situacija kad si nemocan za volanom.... zao mi je zbog gubitka porodice stradalog al i mkadog covjeka koji ce zaivjek ostazi obiljeuen ovim nemilim dogadjajem...
ljudi dragi to se moze svakom desit
Klasičan papak vidi mu se na faci.
Da nije sta popio ? Vole funkcioneri onako kradom koju curliknuti . Jadan starac.
Klix je smece od portala.
Čudi me da SAFF ne informiše čitatelje o saobraćajnoj nesreći Semira Efendića. Da vidimo šta će “Islamski radikalci” slagati za finansijera. Ili je za njih bitnije da je Ministar Edin Ramić nagrađen “Zlatnim grbom” Opštine Sapna. Papanluka...
De se bar strpi dok se ne objave rezultati istrage, pa onda serendaj.
U avazu načelnik Efendic je već osuđen.
to ti vidovit