Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...slažem se sa gospodičnom...zijo "bombaš" je ugledni akademik...
Obični tapetar koji se bavi kriminalnim "inženjeringom" :) !!!
Zika Turkovic nekadasnja desna ruka "biznismena" Radoja Fahre Radoncica, a kad mu vise nije potreban Fahro ga u prdekanu smjestio, da je ovo pravna drzava prvo bi glavnog kriminalca Radoja Fahri Radoncica zatvorili, ali posto je ovo drzava kriminala nije cudo da nam ministar bude sef kriminalaca Radoje Fahro Radoncic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šejla Turković: "Okrenut ću se na glavu, ali ću dokazati da je proces montiran"-"gospođo" Turković, ja vama ne bih ni sudio, već bi vam svima na mjestu presudio !!!
Ej moja Šejla,pa upropasti ti svoj život.Takva ti je sudbina,roditi se pod nesretnom zvijezdom. Svašta se priča o tebi,svakodnevno,po gradu,po kafićima.Smući mi se kada to sve čujem.
ej moja Šejla ne bih ti bila u koži! Nema šta se po sarajevu ne priča o tebi,ne volim to sve slušati,smući mi se! Ali nemoj da padaš u depresiju,malo se isplači i dalje.drži se!
e moja shejla, kad izvadis pistolj i ispalis metak nekome u glavu, tu nema montaze!
Al bih volio ovu Sejlu vidjeti u pornjavi ! hmmmmm izgleda mi pravo kurvanjski
vjeruj mi momče,Šejla je sa Trnovske općine i ja sam se ugradio...rano..:)
...ti k'o da si član tenderske komisije :)
Jao clanka I novinara. Mujo zvao hasu da ga pita sta se desava. Hasin drug kaze da nema veze niscim. Novinari halo jestel isli u skolu. Sudija nece ici naraspravu jer to je njemu sve jasno. Ovako zleda kad citam clanak. Nista niscim.
E jadna ti sta ces dokazati da je proces montiran pa jesul i zrtve montirane. Ma zar te nije Boga strah ako si znala da ubija ljude. A Zika tapetar milioner hahaha od cega od secija.
Da ti ne padneš na šupak na kraju svega ovoga,..ha !
Dat ces ti i g... ako zatreba dobrovoljno
Sve političare u prdekanu treba poslati, a ovog Turkovića i njegove "pajdaše" treba mučiti do smrti !!!
Najbolji drugovi Bakira Izetbegovica, Zijad i Sejla. Truhnut cete svi u zatvoru jednog dana
...izvođači "radova" a? :)
Rade sve, "ciscenje" puta Bakiru, kopanje tajnih "kanala", krecenje dokaznog "materijala" i na kraju cuganje u nekoj zabacenoj sarajevskoj kafani
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
de šeki ne zaebaji titinog ti rahmeta :)