Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su krivi nek odgovaraju! nisu se trebali spustati na cetnicki nivo...
Ovo su nasi HEROJI koji su branili svoje!!!
prije će bit da su se ćetnici spuštali na vaš nivo.. vjeruj mi..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ova vijest neće imati 100 komentara i ratni zločinci će biti negirani.
Stepa vas se klupko odmoto do daleke Holandije
Odvratna fašistička retorika uvijek ima opravdanje za ubijanje drugih i drugačijih!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1921 činimi se brate da se praviš nevješt,nisam mislio samo na partizanske zločine oni su bili mala maca za gnusne zločine ustaša i handžar divizije na njih sam mislio,500000 srba su mučili i ubili u Jasenenovcu,oko 100000hiljada ubili na kućnom pragu,nisu ih hapsili i sudili jer su najokereli pobjegli na zapad a ostali prešli u partizane 1944g,kada su vidjeli koće da podjedi, i sa krvavim rukama do laktova čak su dobilali i boračke pemzije,većina bošnjaka i srba su bili u partizanima,ali nažalost mnogi bošnjaci su bili u ustašama i zajedno snjima izvršili strašan genocid nad Srbima,a četnici su vršili odmazdu što neopravdavam naravno!a to što kažeš da nisu isti aršimi za sve koje sude u Hagu pa to je politički sud brate moj,on nesudi po pravdi nego po nalogu velikih sila!
1921 nije u redu trebali su se pohapsiti svi zločinci iz drugog svijeskog rata koji su ubijali i mučili srbe od Kozare pa sve do Trebinja,nije nekoliko hiljada neko stotinu hiljada,e onda bih bilo uredu!
naravno da je treba,ali brate razlika tog i ovog rata je ta sto se tamo zano pobjednik.Ruku na srce i partizani su pocinili mnoge zlocine nakon sto su pobijedili u ratu ,al nisu odg,zasto ? pa kome da odgovraju,HISTORIJU PISU POBJEDNICI.ja sam samo htio rec da je fkt preglupo kad gledam u hagu sudjenje npr onim iz HVO za ahmice i stupni do dobiju po 15-20 godina ,onda uhapse nekog iz armije ,udario par puta zarboljenike u jablanici FLJAS 11 GOIDINA :S pa kome cemu ? po kojoj osnovi ?
naravno da sam za to da svak odgovara za zlocine ali ovo sta radi EU i HAG je smijesno u najmanju ruku.Ctnici i ostali agresori pobili hiljad i hiljade ,i sad oni to izjednacuju sa bilo kakvim zlocinom armije,bukvalno traze ljude koji su nekad nekom zarobljenom vojniku VRS samar opalili,ili klempu cisto onako da se zna da su zatvorenici i kad ih nadju osude ih po 7-8 godina....pa ***u jel to uredu ?
Gle čuda da se hapse branitelji u rođenoj zemlji kako to može,oni su se samo branili od civila iz Goražda!
Gle čuda da se hapse branitelji u rođenoj zemlji kako to može,oni su se samo branili od civila iz Goražda!
malo,malo,malo,malo nisam zadovoljan
hehe naravno.Mi smo vas pomeli kao zohare sto i jeste.A vi nista..
@fasist cetalj pa vi ste poznati po "junastvu" nad civilima sve vase pobjede ste "izvojevali" nad civilima a kad se sretnete sa vojskom onda kmecite i skicite ko krmad. Tvoje hvalisanje zlocinima govori sve o tebi i divljem otpadnom plemenu kojem pripadas. Samo da ti kazem jedno bice vam vraceno sa kamatama shvati to kao obecanje gnjido.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
stvarno zalosno samo 20 ubijenih i to je eto kao najvce sta su bosnjaci uradili na tim podrucijem...
jest i mi pobismo stotinjak povampirenih balincuga po Srebrenici pa nam nakalemise cifru od hiljadu.
fasisto stvarno si pacijent
Stepa Stepanovic 27.12.2013. u 10:13 7944Jok treba pa poturceno janjicarsko tj balijski nivo, koji trvdi vec 20god, da oni nikoga nisu ubijali. Polako baliski smradovi klupko se odmotava. stjepo stjepnem ti ga mami imate obraza pricat o nekoliko civila koji su u borbama armije BIH i cetnicke koljacke stoke bili kolalaterna steta a zaboravis stavi komentar majku ti svoju o 200 civila koje ste izveli iz autobusa na karicanskim stijenama i strijeljali svezane majku li vi svoju karpastko genocidnu vas su sa karpata protjerali sa stokom se nemoze zivit.
balijato,sto ste zasluzili to ste i dobili.
oho ho evo i vodje nebeskog naroda hahahaha Kad neko koristi ime dokazanog fasiste i zlocinca kojeg komunjare ubise ko sugavo pasce onda znas koliko je ta osoba retardirana i zrela za psihijatrije a bogami i za zatvora. Ali sve je to trosenje novca nas svih koji radimo i placamo poreze zato smatram da tebe treba na vrbu, jeftino i efikasno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Premalo
"Pripadnici Armije RBiH, 28.08.1992. godine, izvršili napad na civile srpske nacionalnosti". Kakva je ovo monstruozna laz i provokacija? Pripadnici "armije" koja mrava nije zgazila da napadnu civile? Ma dajte, molim vas. Jos samo recite da su pripadnici "armije" bili naoruzani pa da se iz ovih stopa onesvjestim.
Evo i ja se čudim otkud im u avgustu 92-ge puške :-)))
@supkin bolje bi ti bilo da se iz tih stopa ispalis za serbistan kad ti ovdje ne valja oni te tamo cekaju rasirenih ruku hahahaha Oruzje koje je Armija imala u to vrijeme je oteto od cetalja. Ako se dokaze da su ovi ljudi krivi treba ih procesuirati. Mi smo jedini koji to rade ni cetalji ni ustase ne hapse svoje, ponekog prodate kad zatreba i to je to. Licemjeru smrdljivi mame ti ga nabijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pustite ljude ba nisu krivi
De ba malo budimo realni:: u toj koloni uz et da kazemo da je bilo sve ukupno 1000 osoba bilo je sigorno najmanje 100 vojnika ali srbi uvijek broje zrtve civili i vojnici zajedno ubijeno je preko 20 pa recite 21-22-29 valjda se zna koje tu pogino..E sad dali je bio neki dogovor sa armijom BIH da ce se civili i ta vojska povuc da se ne napada to nepise nigdi,a kako vidim niko nije zarobljen pa strijeljana sigorno je bilo vojnika u toj koloni bar sto reko 100 na holjadu civila da ih stite i sad se pitamo dali je to zlocin po srpskom obicaju kako se oni brane pred sudom u Den Hagu ili BIH sudom nikavog tu zlocina nije bilo,nikom se ne sudi u Hagu sto je puco po koloni Bosnjaka koja je bjezala iz Srebrenice (zasticena Zona od ujedinjenih naroda) svaka granata kojaj ispaljena sa brda oko Sarajeva srbi pravdaju bilo je tu i vojske,sada neznam staje tu istina al iz texta se nemoze zakljucit da je bilo zlocina samo koletarna steta posto niko nije svazan i ubjen niti je bas neko gadjo civile...
U Bosni su se obicno i srbi i muslimani i hrvati,govorim o paravojnim jedinicama pa zasto da ne i vojne formacije junacile tamo gde su bili sigurni da je nejac ostala,pa onda udri pa se izivljavaj.Gdje god je mogao da se pruzi ozbiljniji otpor nije bilo zlocina sirih razmjera.Bas smo covjecni...Zlocinci su svi od reda ko je god u stanju bio da ubije zverski nenaoruzanog i zarobljenog covjeka,ma i oni sto su nosili puske da ih je vise bilo da pobacaju iste ne bi imao ko da ratuje.
Ofanziva Amije 1992 u Gorazdu????? Pa jos malo ce ispasti da smo mi napali i Sloveniju i Hrvatsku i da smo kasnije bombardovali i Serbistan. Koje lazi i dezinformacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo hapsi čete
64 036 hiljade poginulih Bošnjaka od čega je 33 403 civilno stanovništvo. 24 905 hiljade poginulih Srba od čega je 20 690 vojnika, ostalo su civili. 7788 hiljada poginulih Hrvata od čega je 5719 vojnika, ostalo su civili. Mislim da taj podatak dovoljno govori o agresiji i genocidu koji se dogodio u Bosni i Hercegovini. Ako jedna NJemačka može priznati svoja nedjela i dan danas plaćati cijenu zbog milionskih žrtava i biti najnaprednija država Evrope pored toga, ne vidim razlog zašto da to i Srbija ne učini. NIKOME I NIKADA SE NE PONOVILO !
Ne znam odakle ti ove cifre, ali puno je više poginulih bilo, ovo je možda samo u Sarajevu i okolini.
Jest druže moj, ovo je podatak koji govori o otkrivenim žrtvama i grobnicama, a pitaj Boga koliko još kostiju leži pod zemljom..
Neka odgovara ako je kriv, da mi je otac rođeni !