Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je bolestan imo ja dva mozdana i srcani u ovoj godini .. iso je da seta a ne da kako kazu neki nesto radi tamo a nije ni hod da plata ide jere je u penzi ... a da je jak i mocan to pokazuje jer neki ni u bazenu nemogu prezivit 2 sta a kamoli da prezive nabujalu rijeku..
samo budala ili vjernik moze prezivjet...nabujalu rijeku
pa to je pravi rafting
hamid, aferim ko supermen si
Možda je čo\'jek hvatao drva! XD Svejedno svaka čast!
ovo bio cak noris xD
Nije to ništa koliko će ljudi otploviti Željeznicom kad se provali jezero koje će ista napraviti kod Bogatića nakon što se uruši klizište. Vojkovići će doplivati na Ilidžu, Grlica će plivajući doći na Vreoca,....
koji je racku hodao tako blizu nabujale rijeke.
svaka cast covjeku treba mu dati orden za hrabrost jer mnogi bi i dok ne upadnu u vodu crkli od straha.ti si care supermen.puno srece u zivotu i drugi put se cuvaj sada si imao 6 cu na lotu.
Svaka cast i drago mi je da je covjek dobro i da se sve dobro zavrsi. Samo da sam ja bio umjesto njega...hehe...obzirom da ne znam plivati ja bi podlegao kada bi vidio gdje padam...bez da me voda usmrti..hehe...a dobro ovo je sala malo na moj racun (-; Ne mora uvijek nacionalizam se gruhati moze malo i sala.
hamid je sigurno dobar covjek i vjernik kad je uspijo da tako izdrzi sve te nedace
hajd hvala Bogu pa je sve dobro proslo
Ovaj covjek je neunistiv.
@zuzo NIsta bez snalazljivosti i srecee, cuj dva sataaa u vodii po ovoj zimi... ojjj, pa ovom civjeku treba cestitat kad je uspio dva sata se boriti sa nako nabujalom zeljeznicom !!
Nista bez nasih vatrogasaca respect