Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A fotograf,kao uzoran gradjanin,umjesto da zagalami na djecu i otjera ih,uhvatio se slikanja i pustio da pokradu sve iz auta. Svasta
AFERIM ! Dok je mladih naraštaja ova bosna nikad propast neče ! Zanat se peče od rane mladosti ! Ovi su poduzetni ... Sa 10 več rade 90-ta godišta !
nisu oni krivi treba ukloniti auta i ja sam sada bio tamo i dosao auta su obijena a oni nisu obijali auto opste ti sto si sliko sram te bio rtd!!
ma dajte molim vas...jesu djeca vehabije, ali nije ih otac poslao u kradju...ja ih licno sve znam, jer sam godiste jednog od njih i druzim se sa njim...ovo su stara, napustena auta, koja stoje ispred dzamije non-stop...oni nisu obijali auta, ne znaju to oni...auta su bila otkljucana, jer su kao sto vec rekoh, napustena...pozdrav svima...
moja dvojica su dobila degenek vojničkim kaišem da im neće na pamet pasti da pogledaju tuđe auto a kamoli da mu priđu majka sam im ali sam ostala zgrožena šta se može desiti kada se djeca ostave bez nadzora,nije uredu što se piše da su ih roditelji poslali da obijaju tuđe automobile bez obzira što su tramo parkirana već duže vrijeme
ma dajte ova dijeca neznaju ni guzicu oprati da oni obijaju auta ma smijesnoo sto niste ti majmune sto si sliko sto nisi sliko onoga sto je obio 3 golu-fa sram te bilo majmune jedan!!!
ja kretena nisu pazili na balkone xD
Svaka im čast ! Neka kad vlasnici ovih krševa što ih može otključati i šarafciger toliko krepani da nisu u stanju promijeniti bravu.
jebiga nemaju interneta
roditelje u przzun, pa nece visse nikad.
A kad je onaj lik na teraviji obio 3 golf-a 2.... Njega niste uhvatili na slikama jer vam se tada spavalo,a po danu djećicu slikate... Sram da vas bude stavljate djecicu koja su se igrala ,a 100% nece biti kriminalci... pa nece oni voziti automobil bez tablica i ispuhanim gumama... sram da vas bude,i sram...
Allahu dragi sta ste ovo stavili moju djecu u mom automobilu da vam ALLAH Dragi dadne LiJePo zdravlje Pa vidite li da sam im dao kljuceve da mi uzmu svijetla iz auta... IZBRIŠI TE OVE SLIKE!!!
ma samo se igraju
uzas,stvarno nema dalje...ma zatvori ga brale,nek ima 10g,kakva prava djece ovo nisu djeca ,ccc
uzas,stvarno nema dalje...dok smo svi u trci za novcem,karijerom i ko zna cim evo dokaz gdje su nasa djeca...