Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja imati hrabrost ili biti dovoljno očajan za ovo.... tužno!
ili nekog da te gurne
@sarkazam090 eto...ne znaju joj ni ime ni prezime a znaju da je sama skocila i ubila se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva muka ljude na ovaj cin natjera. Tuga ziva
Bar u BIH imas siroku lepezu muka za odabrat... Drustvo je otrovno.
Hors loš nikakav
Teska nevolja.
Žao mi je, ali moram reći da stvarno ne kontam ove koji izvršavaju samoubojstvo, kad već to hoćeš, uzmi utoku, rokni kslvog političara i onda rokni sebe. mislim stvarno, učini svijet boljem iza sebe.
Ustani tito da se ja pruzim
Drustvo u BIH je otrovno.
Ako neko padne sa zgrade odmah je samoubistvo. Mozda je nesretan slucaj ili ono gore ne daj Boze. Al najvjerovatnije je da je samoubistvo.
Verovatno nestalo vode, pa skočila.
Zbog referenduma?
jbt, koji sam ja baksuz...moja kad bi ispala iz aviona ostala bi ziva
brat brata ne vidi...komsija komsiju...djete roditelja...nekada je dovoljna jedna rijec da se spasi neciji zivot...u sve vecem broju samoubistava vidim kolektivnu odgovornost...mnogi ne znaju ko im je prvi komsija a kamoli da li je bolestan ili gladan...
Sve je otislo u 100 onih stvari, a svi smo pomalo krivi....
Raspad sistema
Tuga :-(
@Mirsoooo ti si za žaljenje,provjereno......idi liječi se
@djesterajaevobelaja Ma znam nego ne mogu sad smišljati, ovo me rastužilo, i još ovaj komentar...Ne vjerujem da ljudi ne razmišljaju unaprijed. Da je bila što kažu "crna ciganka" počinila je suicid iz njoj znanog razloga, a to nije dobro. Ovi silni Mirsadi misle da su oni rahat za svojom tastaturom, a zapravo nisu svjesni da ove stvari utiču na komplet društvo, oni žive u fazonu "ne tiče se mene i ko ga je*e"...Ma joj mogla bih do prekosutra. Slažem se, poradićemo na Mirsinoj skali Bgmi.