Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dječak hoda ulicom, a na putu pokraj njega zaustavi se auto. Muškarac srednjih godina spusti bočno staklo i povika: - "Mali, ako uđeš dat cu ti 20 eura!" Dječak pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi hodati. Nakon nekoliko metara, vozač opet zaustavi auto pored dječaka: - "OK, što misliš o 30 eura, dodam još i vrećicu bombona?" Dječak nešto odbrusi tipu i još vise ubrza hod.Međutim, malo dalje automobil ga opet sustigne i muškarac mu se ponovo obrati: - "Mali, ovo je moja posljednja ponuda, 50 eura i slatkiša kolikogod možeš pojesti. Samo uđi, molim te!" Dječak zastane, osvrne se oko sebe i polako priđe autu: "Slušaj tata, ti si kupio tu glupu Daciu, sad se fino sam vozaj u njoj."
Evo da se i ja slozim sa ovim srbocetnikom iznad, Dacia jest odlicno auto, a Duster je stvarno jeftin za ono sto nudi. Govorim iz licnog iskustva. Topla preporuka.
Naravno da je auto u odnosu na golfa, ali ako je auto staro 20 godina redovno održavano onda je naspram moje katamaranke dacia smece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Parkir'o mu pred garažu ... ? ? ?
sreca pa nije izgorilo pravo auto, nego dacia
Da nije Inzkov? :D
Novi način naplate duga,rješavanja ljubavnih problema te sređivanja svih drugih narušenih međuljudskih odnosa.
nema vise proturijeciti se ni sa kim, odma ti nadju auto zapale i izbuse
parkirao se nekom pred garazu