Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Letalna kombinacija: 1. TDI, GTI mali automobil 2. Balavac za volanom, 3. Djevojke pored njega (što ljepše to gore po balavca). Ova kombinacija potiče pojavu letalnog kur..čenja i stopiranja rada vijuga kod dotičnog balavca koji dovodi do ovakvih situacija.
Ma ovu mladež treba pod hitno na radne akcije i vojsku da steknu malo reda, rada i dicipline.
sta znaci letalna?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj uhapšen??? Pa zar on nema nikakve rodbine?
Ma valja i voze ko divljaci
Izgleda da ne poznaje Radoncica. Nema tu srecu kao ubica rahmetli Have, Semir Rastoder.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u 3:30 pokupio kuravu ona htjela pusiti i tu je nastao belaj jer ga nije mogla pronacoi hshashashashasha
Ovaj uhapsen i ostace u pritvoru garant, bice da nema famElije u vrhu !!!! A ubio nikog nije .
e dečko nisi nikog ubio al' ako nisi blizak 'familijama' popušićeš ga prije rastodera
Ljudi, dokle će se čekati da neradnici od tužilaca pokrenu slučaj ubijene majke dvoje djece Have Šljivić???? DOKLE???? Prelazila pješački na zeleno, idiot semir rastoder (nije greška što su slova mala) luđački vozeći preko ograničenja prošao kroz crveno i ubio ženu ni krivu ni dužnu, majku četverogodišnjeg djeteta i tromjesecne bebe.... GDJE JE TU PRAVDA????? DIGNIMO SE LJUDI, NEMA VIŠE ČEKANJA!!!
Promjenite nekad ovu sliku,davno je bio ovaj udes golfa 3 i hitne pomoci.
Ta ce pocetnik.
Bude li u kakvim prisnim odnosima sa Fahrudinom Radoncicem pustiti ce ga kao i ubicu rahmetli Have, Semira Rastodera.
Za zaljubljenost i rock'n roll zvijezdu Fahru pogledati video na sljedecem linku http://saff.ba/fahrudin-radoncic-svi-su-gradani-zaljubljeni-u-mene/
niste skontali nase sudske vjestake i tuzilastvo, kada napravis udes i zgazis banderu ides u zatvor a kada ubijes nekoga ides kuci.
U Sarajevu nista novo...