Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svima udarati basnoslovne kazne i pjesacima i biciklistima i vozacima, haman nema druge. Svi negdje zure, guraju se, trube, provlace biciklima, onda pjesaci na biciklistickoj, onda auta na trotoaru, onda bezobraznih biciklista, nema izuzetka, medju svima bezobrazne raje i onih sto se prave ludi.
tacno tako...ali da bi se svima kazne udarale...trebaju svi pred zakonom isti biti.. prvo za pocetak kazniti direktora stranacke policije...dokazano je diplomu kupio...sto je tesko krivicno djelo prevare....
@gooUser1567762822 U eu biciklista uvijek ima prednost, i kad vozi na cesti za auta, svako vozac mora biti oprezan. Jednostavno covjek je na biciklu, a ovaj krkan u masini od 20 tona.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tu biciklisticka staza prelazi preko puta. Svaki normalan vozac pazi i propusti biciklistu. Ovaj je ocigledno bio bahat i namjerno udario biciklistu. Steta sto nema adekvatne kazne za ovakve debile.
Jeste. Ovo je Solakov auto ali ga nije on vozio. Solak se polomio na motoru kada su gore pravili moto trke.
Vozac prebacen?
Ovo je Solakov dzip. Kojoj budali ga je dao dok je u bolnici????
Ovo je Solakov dzip. Kojoj budali ga je dao dok je u bolnici????
Ovo je Solakov dzip. Kojoj budali ga je dao dok je u bolnici????
@sunc0kret de objavi još koji put , nismo skontali...
Treba i Efendica zatvoriti ubio je covjeka a nije odgovarao
BICIKLISTI UOPSTE NE OBRACAJU PAZNJU ISTO KAO DA SAMO ONI POSTOJE I NIKO DRUGI.BEZ UPOZORENJA O SKRETANJU SAMO SA TROTOARA PRED AUTO I JOS GLEDA KAO STA JE JA SAM NA BICIKLU.
Zasto je vozac prebacen u bolnicu?
Ko je prebacen, vozač, terenac ili biciklista?
Haj sad ti ustanovi jel biciklist postupio po zakonu, tj. sisao s bicikla i gurao biciklo preko pjesackog kako zakon nalaze(za sta navodno kaznjavaju) ili je samo "preletio" preko pjesackog kako ih 90% radi.I to je uzrok nesreca, svaki vozac koji i pazi u voznji i ne pazi moze bit iznenadjen biciklistom ako vozi biciklo preko ceste...
Brz oporavak biciklisti. Kud bas na terenca da naleti
Staneš na raskrsnicu autom, nema nikog. Kreneš, opali te biciklist koji juri 45 kmh tj 25m u 2sec i kriv si... Jos koristi stazu u suprotnom smjeru.
"Nemere niko prija mene, jer ja vozim crljenoga džipa !" Jeb... vas Munira brkata, seljoberi! Tek će pete generacija ovih seljačića osjetiti ovaj grad. Možda ?!
Vozač terenca prebačen u bolnicu? Po ovoj konstataciji riječi jeste...
Al su odvrati ovi tatini sinovi i dileri sa ovim kamionima
Nekog optuziti da je diler, a da ge ne znas licno. Velika je stvar.