Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15god teške robije
Naravno i za ovo su nam sve psi krivi.
Ovo je postalo kao na divljem zapadu: prepadi, pljačke, razbojništva...
Kakvi su to azijatski nazivi ulica... a jel s čakijom?
u titinoj drzavi je to bilo teško krivično djelo i pravac u zenicu,
sve ce biti ovako veselo dok se za ulicno razbojnistvo i bilo kakvu otimacinu ne pocnu primjenjivati kazne tipa 20+ godina zatvora..
mislim da postari ne trebaju da nose penziju... nego normalno da svatko sebi otvori konto u banci... pa jbt opasnije biti postar nego da radis u SIPI
pa znaš li koji je glavni razlog nosanja penzija, pa u ruke, pa pod dušek... jer pola Bošnja ne zna se potpisati, nepismeno je, i da se ono sada bakće po nekavim bankama čije ni ime ne zna izgovorit!!
cuj pola bosnja ajd pusi racku hebo ti bosnjak mater
PRIKAŽI ODGOVORE (2)